Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beyler arabamı satma aşamasındayım max 10.000tl ye ömürlük bi makina almak istiyorum bu ilandaki araç komple boyalı ve km fazla ama bmwlarda km pek sorun olmuyor daha önce r 80 ve 63 model r27 kullanmışlığım var ve iki motorumdanda çok memnundum şimdi bu linkteki motor hakkında bilgisi olan...
ikinci el (1998-2003 arası) Sportster Custom XL883C almayı düşünüyorum
XL883 hakkında bildiklerim vibrasyonlu bi alet (v-motor kimisi titreşimli motoru sevmez ama bence hoş bişey tabi bide harley olunca) onun haricinde parça temini ve yakıt miktarı hakkında bilgi sahibi olan ve özellikle...
daha önce sırasıyla tdm ve pegaso kullandım 2 yıl kadar bi aradan sonra daha fazla dayanamayacağımı anladım o yüzden 2001 citroenimi motorla takas etmeyi düşünüyorum racing haricinde 500cc ve üzeri motorlarla takasa girerim
kawasaki vn 800, honda vt 600 ve yamaha xvs 650classic tercihimdir...
2oo1 citroen saxo (4kapı 1.4i motor) arac sahibiyim kawasaki vn 800 ile takas düşünüyorum
motor düzgün olduktan sonra aksesuar vsnin önemi yok şöyle bişey yapmayı(bobber tarz) düşünüyorum
[/URL][/IMG][/IMG]