Arama sonuçlarınız

1. S

2001citroen takaslı motor!

2001citroen, motor takaslı vazgeçilmiştir...
  2. S

(eski)kaskım(yeni)

hala daha korur korumaz muhabbeti yapılıyor, o yüzden resimler silindi ( konuyu Moderatörler silebilir)
  3. S

en sonunda motorumu aldım:) resimler--->>>

.......................
  4. S

1999 bmw r 1100 rt

beyler arabamı satma aşamasındayım max 10.000tl ye ömürlük bi makina almak istiyorum bu ilandaki araç komple boyalı ve km fazla ama bmwlarda km pek sorun olmuyor daha önce r 80 ve 63 model r27 kullanmışlığım var ve iki motorumdanda çok memnundum şimdi bu linkteki motor hakkında bilgisi olan...
  5. S

Harley-Davidson Sportster Custom XL883C hakkında...

ikinci el (1998-2003 arası) Sportster Custom XL883C almayı düşünüyorum XL883 hakkında bildiklerim vibrasyonlu bi alet (v-motor kimisi titreşimli motoru sevmez ama bence hoş bişey tabi bide harley olunca) onun haricinde parça temini ve yakıt miktarı hakkında bilgi sahibi olan ve özellikle...
  6. S

motor takaslı citroen

daha önce sırasıyla tdm ve pegaso kullandım 2 yıl kadar bi aradan sonra daha fazla dayanamayacağımı anladım o yüzden 2001 citroenimi motorla takas etmeyi düşünüyorum racing haricinde 500cc ve üzeri motorlarla takasa girerim kawasaki vn 800, honda vt 600 ve yamaha xvs 650classic tercihimdir...
  7. S

kawasaki vn 800

2oo1 citroen saxo (4kapı 1.4i motor) arac sahibiyim kawasaki vn 800 ile takas düşünüyorum motor düzgün olduktan sonra aksesuar vsnin önemi yok şöyle bişey yapmayı(bobber tarz) düşünüyorum [/URL][/IMG][/IMG]

Yeni mesajlar