Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar cümleten Selamın Aleyküm.
Senelik izinde Yaz tatiline bu sene araba yerine motosikletle gitmeyi düşünüyorum.
Rota şu anda hemen hemen belli aslında çok ahım şahım bir rotada değil hepi topu iki şehir.
İstanbuldan - izmire -471 Km gideceğim ilçeyle birlikte 564-570 km orada 1 gün...
Arkadaşlar çok uzun zamandır beklenen HIZLI KOMEDİ adlı motosiklet dizisi yayına girdi izleyenler varmıdır ? ben izledim açıkçası çok fazla birşey yoktu ilk bölümde fakat ekipman önemi ve motosiklet dünyasının ayrı bir dünya olduğunun sinyalleri verilmiş :)
Sizce tutarmı ?
Arkadaşlar merhaba.
Yeni aldığım 2017 bajaj pulsar200NS motosikletin ön fren diskinde bir sıkıntı var motoru freni sıktığım zaman böyle sallıyor anladığım kadarıyla diskte bir yamukluk serviste çalışan bir arkadaş var bizim mahallede ona gösterdim fakat artık disk ve jant yamukluklarının...
Arkadaşlar daha öncede bir konu açmıştım motosikletimi değiştirmek ve daha yüksek cc bir motosiklet almak istiyorum diye.
Ama içimden bir şeyler kopar gibi koydum internete ilk gün 2 - 3 kişi mesaj attı 2 tanesi telefonla ulaştı ve bir tanesi hemen görmek istediğini söyledi. Aradıktan sonra...
Arkadaşlar cümleten Selamın Aleyküm ;
Motosikletimi artık değiştirmek istiyorum ve almak istediğim motosikletin tanımı tam olarak nasıl onuda bilmiyorum çok kararsızım.
Aklımda kısaca şu marka ve modeller var ;
*Yamaha MT25
*Honda CBR250
aslına bakarsanız daha çok marka model var fakat ben...
Arkadaşlar Günaydın.
Bu sabah malum karla uyandık hepimiz tabiki ben yağmur çamur kar yollarda motorun gitmesi imkansız hale gelene kadar motora binen birisiyim :queen::cherry:
Sabah motosikletimin kilitlerini sökerken bir hayli zorlandım 3 tane kilit var 2 tanesinde donma yok ama 1 tanesi...
Merhaba bugün farkettim lastikler şu anda daha 3 bin km oldu fakat alalı 3 ay kadar oldu bu lastik garantiye girermi acaba bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi ?
[/url][/IMG]
Arkadaşlar merhaba...
bir kaç haftadır takip ediyor bir tane siyah temiz bir pulsar 200Ns var plakası olmadığı ve genel olarak sıkıntılı bir mahallede duruyor olduğu için buraya yazmak istedim...
Motor gayet temiz üzerinde siyah cam mevcut.
euro4 değil yüksek ihtimalle ya 2015 yada 2016 ama...
Arkadaşlar dün akşam gece haberlerinde izlemiştim şi,mdide interntte buldum
https://www.youtube.com/watch?v=WBP_vmWvGag
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:13 ----------
bide birisi şu videoyu normal ekleyebilirse sevinirim :) beceremedim sanırm
Her sabah oldugu gibi bu sabahta iş yerinde haberlere bakarken 7 kuruşluk indirimin 10 kuruş olarak geri alındıgını öğrenmiş ve sizlerle paylaşmak istemiş bulunmaktayım işte haber :)
Geçtiğimiz günlerde benzine yapılan 7 kuruşluk indirimin etkisi kısa sürdü. Petrol ve kurlardaki hareket...
Arkadaşlar merhaba...
Şimdi şöyle bir sorum olacak ben Yağ olarak sürekli motül kullanmaktayım fakat servis castrol marka yağ dolduruyor bunun sebebi nedir orjinali carstrol diyor yani benim bildiğim şu anda piyasadaki en kaliteli yağ motül bu konuda fikri olan varmı ?
Selamın aleyküm arkadaşlar bende siteye yeni üye oldum aslında uzun zamandır ihtiyacım olan her türlü bilgiyi bu sitede bulabiliyor ve dolayısıylada çok sık ziyaret ediyordum düşününce hep bana hep bana olmaz bu işler benimde yardım etmem fikir vermem gereken konular olursa nasılki ben yardım...