Motosikletimi sattım yeni motor önerisi rica ediyorum :)

Arkadaşlar daha öncede bir konu açmıştım motosikletimi değiştirmek ve daha yüksek cc bir motosiklet almak istiyorum diye.
Ama içimden bir şeyler kopar gibi koydum internete ilk gün 2 - 3 kişi mesaj attı 2 tanesi telefonla ulaştı ve bir tanesi hemen görmek istediğini söyledi. Aradıktan sonra 20-30 dakika geçti arkadaş geldi ve pazarlık yapmak bile istemeden aldı motoru zaten noterde hemen karşı binadaydı :)
Velhasıl kelam motor gitti ilk sattığım motor olmasada nedense böyle bir değişik oldum :pale:

Şimdi motosiklet almam gerekiyor hemde acilen almam gerekiyor

daha öncesinde mt25 ve cbr250 arasında kalmıştım fakat mt25'den vazgeçtim istemeyerek çünkü parça olarak biraz pahalı araştırmalarıma dayanarak ve kullanıcılara sorarak söylüyorum bunu kaldıki evdeki hesap çarşıya uymadı şu anda motoru sattığım paranın üzerine max 3- 4 bin ekleyebilirim.

şimdi içinizde diyenler olur belki 3-4 ekleyerek ancak sattığın motorun daha abs'li olanını alırsın diye biliyorum bunu ama internetten bakarak bulamadım ne olduğunu sizlerden öneri bekliyorum.

motosikleti 8500 TL'ye sattım
üzerine 4000 TL eklesem totalde 12500 gibi bir para yapıyor.Kredi kartlarına girmek istemiyorum girmem gerekirmi hani 1000 2000 daha ekle şunu al diyeceğiniz bir motosiklet varmıdır ?

Hızlı bir satış olmuş. Umarım iki taraf için de hayırlı olmuştur.

Çok vakit kaybetmeden arayışınız sonuçlanır umarım. Çünkü 1 ay sonra 3-4 bin fark sadece "sezon farkı" olarak kalır. Model yükselttirmez.

Hızlı bir satış olmuş. Umarım iki taraf için de hayırlı olmuştur.

Çok vakit kaybetmeden arayışınız sonuçlanır umarım. Çünkü 1 ay sonra 3-4 bin fark sadece "sezon farkı" olarak kalır. Model yükselttirmez.

hem bu yüzden hemde lazım olduğu için acele ediyorum ama panik yapmadan :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Faize girmeden almaya bak faiz haram

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:57 ----------

Arkadaşlar daha öncede bir konu açmıştım motosikletimi değiştirmek ve daha yüksek cc bir motosiklet almak istiyorum diye.
Ama içimden bir şeyler kopar gibi koydum internete ilk gün 2 - 3 kişi mesaj attı 2 tanesi telefonla ulaştı ve bir tanesi hemen görmek istediğini söyledi. Aradıktan sonra 20-30 dakika geçti arkadaş geldi ve pazarlık yapmak bile istemeden aldı motoru zaten noterde hemen karşı binadaydı :)
Velhasıl kelam motor gitti ilk sattığım motor olmasada nedense böyle bir değişik oldum :pale:

Şimdi motosiklet almam gerekiyor hemde acilen almam gerekiyor

daha öncesinde mt25 ve cbr250 arasında kalmıştım fakat mt25'den vazgeçtim istemeyerek çünkü parça olarak biraz pahalı araştırmalarıma dayanarak ve kullanıcılara sorarak söylüyorum bunu kaldıki evdeki hesap çarşıya uymadı şu anda motoru sattığım paranın üzerine max 3- 4 bin ekleyebilirim.

şimdi içinizde diyenler olur belki 3-4 ekleyerek ancak sattığın motorun daha abs'li olanını alırsın diye biliyorum bunu ama internetten bakarak bulamadım ne olduğunu sizlerden öneri bekliyorum.

motosikleti 8500 TL'ye sattım
üzerine 4000 TL eklesem totalde 12500 gibi bir para yapıyor.Kredi kartlarına girmek istemiyorum girmem gerekirmi hani 1000 2000 daha ekle şunu al diyeceğiniz bir motosiklet varmıdır ?

Müdür bence YZF R25 al geç
Ben alamadım henüz bari sen al :)

Faize girmeden almaya bak faiz haram

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:57 ----------

Müdür bence YZF R25 al geç
Ben alamadım henüz bari sen al :)

Seninlede az konuda pulsar hakkında konuşmadık :)
Bak ben senin söylediklerine o kadar karşı çıktığım halde pulsarı sevdiğim halde sattım ama sen satmadın hala biniyorsun :)
Sana söylemiştim sen pulsarı pisikopatça seviyorsun :)
sevenler ayrılır ama pisikopatlar döver söver bırakmaz :)

kardeşim R25 olur ama düzgününe çok iyi paralar istiyorlar zor yani cbr250'nin bile düzgünü 14-15-16

Ben motor lazım diyorum :mrgreen: sen dolar al diyorsun :queen: seninle hiç anlaşamayacakmıyız :flower:

İşteysen eğer,evine gidince elini yüzünü yıka rahatla,ardından yemeğini ye,bir fincan çayını al kanepeye uzan ve bu öneriyi tekrar gözden geçir..:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Seninlede az konuda pulsar hakkında konuşmadık :)
Bak ben senin söylediklerine o kadar karşı çıktığım halde pulsarı sevdiğim halde sattım ama sen satmadın hala biniyorsun :)
Sana söylemiştim sen pulsarı pisikopatça seviyorsun :)
sevenler ayrılır ama pisikopatlar döver söver bırakmaz :)

kardeşim R25 olur ama düzgününe çok iyi paralar istiyorlar zor yani cbr250'nin bile düzgünü 14-15-16

İŞLER BİLDİĞİN GİBİ DEĞİL :salut:
AİLE BASKISINA RAĞMEN İLK MOTORUMU 200NS İ ALDIM
YZF R25 ALSAM BİZİMKİLERLE PAPAZ OLURUM :pale:
YOKSA NİYE ALMAYIM, BEKAR ADAMIM 2500 TL CİVARI MAAŞIMDA VAR :bounce:
AİLEMLE YAŞAMAM SIKINTI, BENİ ANLIYORSUN DEĞİL Mİ :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ne sattığını bilmiyorum ama , sym wolf 250 yi çok övüyorlar o fiyatlara sıfırını alabilirsiniz sanırım.

İşteysen eğer,evine gidince elini yüzünü yıka rahatla,ardından yemeğini ye,bir fincan çayını al kanepeye uzan ve bu öneriyi tekrar gözden geçir..:bounce:

Ne kadar güzel tarif etmişsin ben bile yapacam bu saydiklarını , doları bile düşüncem .

İŞLER BİLDİĞİN GİBİ DEĞİL :salut:
AİLE BASKISINA RAĞMEN İLK MOTORUMU 200NS İ ALDIM
YZF R25 ALSAM BİZİMKİLERLE PAPAZ OLURUM :pale:
YOKSA NİYE ALMAYIM, BEKAR ADAMIM 2500 TL CİVARI MAAŞIMDA VAR :bounce:
AİLEMLE YAŞAMAM SIKINTI, BENİ ANLIYORSUN DEĞİL Mİ :p

Sen oyle diyorsun benim mayisin 5'inde düğün var:) aile baskisinin bittigi yerde kadin dirdiri baslar :) yoksa bende cikarim foyat olarak ama oda salak degil az soyleyemessin kaldiko yalana karsiyim :)
Anliyacagin max 4 hadi zorla sinirlari patlat gizli zulalari dersen 5 cikarim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sen oyle diyorsun benim mayisin 5'inde düğün var:) aile baskisinin bittigi yerde kadin dirdiri baslar :) yoksa bende cikarim foyat olarak ama oda salak degil az soyleyemessin kaldiko yalana karsiyim :)
Anliyacagin max 4 hadi zorla sinirlari patlat gizli zulalari dersen 5 cikarim :)

İşin ilginç yanı,kardeşimi babamı annemi motoruma artçı olarak yolculuk yapıyoruz :cherry:
Motoru satıp R25 alsam, motor çok para derler :pr:
Ama otomobil alsam bir şey demezler. :santa:
Diyorum bizimkilere iyi kötü bir arabam var, motorumda var, elimdekini çıkarıp biraz daha iyi bir motor alıyorum diyorum, anlamıyorlar laftan :pl:

Olmadı işin işine yalan katıp motor fiyatını düşük göstersem desem bizimkilere yine olmuyor :pale:
Çünkü paralar hesapta :)

Bu arada nişanlın motora kaşı çıkmıyor galiba :)
Evleneceğiz ne motoru demiyor galiba :mrgreen:

Düşündüm düşündüm 12 bine güzel motor bir türlü aklıma gelmedi. Yeni Türkiye sağ olsun bizi ikilem de bile bırakmıyor 12 bine motor bulamıyoruz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Temizinden bulabilirsen CBF 500'e ne dersin?

hocam 4000 koyupta ns 200 den ne kadar daha iyi bir motor alabilir sin ki sym wolf 0 al bencede kafan rahat olur en azından

Biraz dominarin dadini bak,ilerde alirsin,hayallerini fazla erteleme..tabiki butce dahilinde..

CB500F değil eski kasa CBF500. Tam bir canavardı :)

Bugün otoparkta Kawasaki Versys 1000'i çalıştırdılar. Motor direk ben buradayım dedi. Dominar maceram 1500km deyim. Yardırmaya devam. Yarın akşam 1600 olur. Uçmakdere'ye bu sefer gidersem gidiş dönüş 300km. Halen 1900'de kalıyor :) 2000km olunca çok tekrardan yağını değiştirsem mi acaba?

Konu sahibi içinde ben olsam Pulsar'ı satmazdım bu yoklukta :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar