Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
motoru deiştiricem bende honda innova war ama satıcam ve 2006 model cbr war repsol 4 milyar istiyolar devri hariç ama arrow eksoz takılmış birazda elcik felan takılmış depoya cbr yazısı yazılmış 4000 km de arkadaşlar sizce uygun mu yoksa pahalıyamı geliyo bi yazarsanız beni cok sevindirirsiniz...
Benim dogum tarihim 09.08.1990 motor ehliyeti alabilirmiyim.... kuzenim war 17 yaşında 1 ay sonra alcak buna bakarak ben yazılsam alabilirmiyim bilen biri warsa lütfen yazzsın motor sürerken korkmak istemiorum artıkkk.....motoruda bagladım...şimdiden tesekürler..
slm arkadaslar ben bu foruma uye olalı 2 ay felan oldu galıba her gun de gırıyorum ama hıc yazı yazmıorum her neysee...
bu sitede gerçektende cok sey ogrendim wede ogrenıyorum adım selahatin
teşekürler motosiklet.net
arkadaslar ben motor alacam tipi guzel cup model ama karar weremedim skyjet wawer mi iyi yoksa yuan mı karar weremedım parama gore bu 2 motor dıe dusunuyorm tipide cok hos bi motor...