SelimCeran kullanıcısının son içeriği

1. SelimCeran

Motorcuları sevmeyen köpekler :))

selamlar arkadaşlar.. bilmiyorum hep benimmi başıma gelir ama motorumda yoshımura eksoz var, köpekler hep saldırıyor ayağımı kapmaya çalışyor s.refsizler :)))) 1 keresinde köpek yüzünden kırmızıdan geçtim ışıkta dursam bacağımı koparacaktı :) eksoz sesinden kıl oluyorlar heralde, nezaman köpek...
  2. SelimCeran

CBR250R ARKA LASTİK ÖNERİSİ OLAN ?

Arkadaşlar selamlar sizleri rahatsız ediyorum ama, bilginize ihtiyacım var cbr250r kullanmaktayım arka lastik baya aşındı lastik almam gerekiyor (michelin 160/60 zr 17 pilot power) düşünüyorum sizce nasıldır kalınlığı sıkıntı olurmu. kullanan varsa yazabilirmi ilginiz için teşekkürler.
  3. SelimCeran

Yoshimura eksoz yardım.. :))

Arkaşadaşlar selamlar hepinize.. cbr 250r kullanıcısıyım. motorumda yoshimura eksoz bulunmakta, sesi süper gaz kesince patlamalar filan çok iyi bir ses çıkartıyor.. motor gibi değilde adete corvette gibi ses veriyor.. :)) asıl konuya gelelim şöyle bi sıkıntım var.. 30tlye 100km zor gidiyor...
  4. SelimCeran

Trafik'te son 2 günde yaşadıklarım.

Arkadaşlar öncelikle selamlar cbr250r kullanıcısıyım. çok hızı sevmem ama yavaşta gitmem diyelim.. 2gündür olaylar olaylar allaha şükür bişey yok ama geriliyorum çok sinirlenıyorum. bugün normal motorumla gezerken bayan sürücü birden sola dönmek istedi sola dönüş yok U dönüşü yasak, birden döndü...
  5. SelimCeran

Acil yardım. motorsiklet benzin akıtıyor..

yaklaşık 1 saat once arkadasımla gezıyorduk sıkıntı yoktu. carrefoura girdik çıktığımızda motorun başında güvenlik vardı heryer benzin olmuş kum dökmüşler önlem almışlar.. bi geldik şarıl şarıl benzin akmış yerlere boşa alıp iterek götürdüm şimdilik. pazartesi motorcuya götürücem sizce sorunlar...
  6. SelimCeran

Megelli 250r aldım ve ilk tecrübem.

4 5 aydır motora heves ediyordum almaya karar verdim çok araştırdım artık kafa kalmadı.. 1 2 motor buldum gittim baktım hyosung 250r ve calibre 250r düşünüyordum motorları çıplak gözle gördüm hyosunglar çok yorgun 2.elleri. calibrede bilindik değil. ben hayatımda hiç motor sürmedim sadece...

Yeni mesajlar