Yoshimura eksoz yardım.. :))

Arkaşadaşlar selamlar hepinize.. cbr 250r kullanıcısıyım. motorumda yoshimura eksoz bulunmakta, sesi süper gaz kesince patlamalar filan çok iyi bir ses çıkartıyor.. motor gibi değilde adete corvette gibi ses veriyor.. :)) asıl konuya gelelim şöyle bi sıkıntım var.. 30tlye 100km zor gidiyor. adeta içiyor.. bu eksozdanmı dersininiz? motorun arkasına geçin en az 15 metre hava üflüyor tahminim eksozdan diye düşünüyorum.. sizlerinde bilgisini almak istedim? bu arada kendi çekiminle motorumun sesi. > http://www.youtube.com/watch?v=QKTHjqRhBwo

Stock motora performans egzozu takınca ecu ayarlarınıda yaptırmak gerekir yoksa gereğinden fazla yakar diye biliniyor. Cbr 250 normalde 3-3,5 lt yakar senin 100km de 6 lt yakmak fazlasıyla anormal :p Bence orjinal egzozu takıp tekrar ölçüm yapın, kayda değer bir düşüş varsa o egzozu bir daha kullanmayın :queen:

abi youtube giremiyoruz bu nasıl iş ya !! Öteberisi vardır o egzosta anlayan birine git ayarları yaptır illa ki ters giden bir şeyler var bariz belli , hee baktın egzostan ve olmuyor direk bana hediye edebilrsin ben buralarda olucamm.... :))) :rendeer:

abi youtube giremiyoruz bu nasıl iş ya !! Öteberisi vardır o egzosta anlayan birine git ayarları yaptır illa ki ters giden bir şeyler var bariz belli , hee baktın egzostan ve olmuyor direk bana hediye edebilrsin ben buralarda olucamm.... :))) :rendeer:

77.88.8.8
77.88.8.1

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar