Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar motorla ilgili ara sıra sorularım oluyor fakat motorun resimlerini hiç paylaşmak nasip olmamıştı,işte bizim driftimizde bu :) modifiye önerilerinizi ivedilikle bekliyorum dostlar ne önerirsiniz ?
Arkadaşlar motor 600 km oldu yarın servise bırakıcam usta sadece civataları falan kontrol edip yağı deiştirceğini söyledi.
Kılavuzda 500-1.000 km arası yapılacak olan sağlıklı bir bakım motorun maksiumum performans ve uzun ömürlü olmasını sağlayacaktır yazıyor. Bu hususta neler yapabiliriz...
Meraba arkadaşlar motor alalı 1 hafta oldu 200 km falan yapmıştım bugün bir basıp deneyeyim dedim benzinlik yoluna çıktım motor 100 ü geçmedi bayır aşağı 105 filan oldu bide devir göstergesi 8-9 bin arasıydı redline kısmına gelmedi bile uğraştım yapamadım sorun motordamı bendemi :) Nasıl...
Kanuni Gt170, mondial drift 125, mondial 150 mcx ? 3 model arasında kararsız kaldım arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz, yada bu fiyat aralığında bu modellerden daha iyi önerebileceğiniz model varmı, bu hafta almayı düşünüyorum, daha fazla beklemek istemiyorum artık..
---------- Mesajlar...
Arkadaşlar meraba kendime hergün işe gidip geleceğim, aynı zamanda yeri geldiğinde haftasonları uzun yola çıkabileceğim 125-150 cc arası, çok baş ağrıtmayacak, vitesli motor almak istiyorum öneride bulunabilecek olanınız varmı, çok kararsız kaldım kafayı yiyiicem model bakmaktan:pr::pr: siteyi...