Arama sonuçlarınız

1. S

My Mh Drift 135 ;)

Merhaba arkadaşlar motorla ilgili ara sıra sorularım oluyor fakat motorun resimlerini hiç paylaşmak nasip olmamıştı,işte bizim driftimizde bu :) modifiye önerilerinizi ivedilikle bekliyorum dostlar ne önerirsiniz ?
  2. S

Drifft Acil Yardım ?

Arkadaşlar motor 600 km oldu yarın servise bırakıcam usta sadece civataları falan kontrol edip yağı deiştirceğini söyledi. Kılavuzda 500-1.000 km arası yapılacak olan sağlıklı bir bakım motorun maksiumum performans ve uzun ömürlü olmasını sağlayacaktır yazıyor. Bu hususta neler yapabiliriz...
  3. S

Drift 125 100 km yi geçmiyor arkadaşlar yardım

Meraba arkadaşlar motor alalı 1 hafta oldu 200 km falan yapmıştım bugün bir basıp deneyeyim dedim benzinlik yoluna çıktım motor 100 ü geçmedi bayır aşağı 105 filan oldu bide devir göstergesi 8-9 bin arasıydı redline kısmına gelmedi bile uğraştım yapamadım sorun motordamı bendemi :) Nasıl...
  4. S

Kanuni Gt170, mondial drift 125, mondial 150 mcx ? Kararsızlıklarım :S

Kanuni Gt170, mondial drift 125, mondial 150 mcx ? 3 model arasında kararsız kaldım arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz, yada bu fiyat aralığında bu modellerden daha iyi önerebileceğiniz model varmı, bu hafta almayı düşünüyorum, daha fazla beklemek istemiyorum artık.. ---------- Mesajlar...
  5. S

4.000 TL ye kadar vitesli 125-150 Cc motor önerisi yapabilecek arkadaşlar varmı ?

Arkadaşlar meraba kendime hergün işe gidip geleceğim, aynı zamanda yeri geldiğinde haftasonları uzun yola çıkabileceğim 125-150 cc arası, çok baş ağrıtmayacak, vitesli motor almak istiyorum öneride bulunabilecek olanınız varmı, çok kararsız kaldım kafayı yiyiicem model bakmaktan:pr::pr: siteyi...

Yeni mesajlar