Selected kullanıcısının son içeriği

1. Selected

Klasik araç restore etme, hobi fikirleriniz

Şu sıralar aklımda klasik bir araç restore etme gibi birşey var aklımda balta burun taunuslar var fakat Max 10 bin tlye hangi araçlar bulunabilir sizce?
  2. Selected

Kritik bir soru pazarlık aşamasındayım?

Arkadaşlar 2007 model Hyosung GT250 R alınır mı biraz bakımdan geçse beni idare edermi yoksa çaresiz dert açar mı başıma sürekli ?
  3. Selected

Antalya'da motor klüpleri, grubu yok mu ?

Arkadaşlar arada buluşup dolasacagimiz bir grup yok mu Antalya da o kadar araştırdım bulamadım hiç
  4. Selected

Gidon ayna yakışmış mı yorumları alalım :)

Herkesin bayramını kutlarım hobi kardeşlerim, abilerim. Ufaktan başladım birşeyler yapmaya amacım sade ama şık bir modifiye. İlk adımı attık zor ulaştım biraz ama sonunda buldum gidon aynamı. Olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum :)
  5. Selected

Spor elcik aldım takamiyorum orjinaller çıkmıyor ?

Arkadaşlar sport elcikler aldım ama orjinaller yapışmış sanki çıkmıyor bı turlu nasıl çıkaracağım çok severek aldığım ürünleri kullanamıyorum Pulsar 150 NS
  6. Selected

Lastiği 20'şer birim büyütmek

Arkadaşlar Pulsar 150 NSime 200ns lastiği takmak istiyorum orjinal on 80 arka 110 hadi arka neyse ama on çok ince geliyor bana. 100*130 yapsam çekiş dışında bir sıkıntı yasarmiyim hızı sorun etmem.
  7. Selected

Elektrikli bisiklet noter satış

Arkadaşlar eşime hediye alacağım bir tane alacagim motor daha doğrusu bisiklet plakalı. Şimdi ben cebimdeki son parayı vericem 1500e alicam fakat yarın noter satışı alırken para verecekmiyim ona da ? Yoksa elektrikli diye para vermiyor muyum ? Yada para vermemek için trafikten çektirip mi alsam...
  8. Selected

Motor küser mi ? Ciddi bir soru :)

Merhaba dostlar, başlığı açmam gerekirse sorum şu sekilde, tabii ki not olarak söylemek isterim sormamdaki amaç gerçekten belki teknik bir sebebi vardır diye. Zaten bilen arkadaşlar aydinlatirlar. Neyse soruya gelelim, şimdi motorun rodaji harika yapilmis, kusursuz bir motor düşünelim. Motor...
  9. Selected

Kawasaki 2006 model ER6 N yada F alınır mı ?

Arkadaşlar 250 CC arayisindaydim fakat dikkatimi çekti bu makinalar 2006 civarı modelleri su donemde alınır mı sizce fiyatlar 12-15 arasi.
  10. Selected

Orijinal egzozlardaki minik delik ne işe yarar ?

Orijinal cok ufak bir delik var oradan belli ki bir sıvı çıkıyor çünkü ıslanmış gibi oluyor baktigimda. Bu orjinaldeki minik delik ne işe yarıyor ?
  11. Selected

Benelli TNT 25 mi SYM Wolf 250 mi ? Neden?

250 ccye geçme arefesindeyim gönlümde bu iki motor var siz ne dersiniz dostlar ?
  12. Selected

Kendim yağlayım dedim ama araba yağı mı aldım ? Fotoğraflı

Arkadaşlar bunu motorsiklet parçaları satan dükkandan aldım ama vites geçişleri hissedilir derecede sertleşti kaymak gibiydi katır kutur geçiyor şimdi. Araba yağı falan mı bu halbuki 20*50 önerilen yağı koydum. [/IMG]
  13. Selected

VENOM VF-344 KASK NASIL BİLİRSİNİZ ?

Sizce 250 civarı için nasıldır ?
  14. Selected

Motosiklet hırsızlığını önlemek için altın kurallar !

Arkadaşlar daha önce yazılmış yada paylaşılmış mi bilmiyorum fakat nette gezerken görüp okuduğum bir bilgiyi okuyamayanlar için paylaşmak istedim. Bir zararı yok bu konu da böyle dursun istedim. 1. Motorunuzu rasgele park etmeyin! Park ettiğiniz yer motorunuzun kaderini belirleyebilir...
  15. Selected

Subap sesi mi krank sesi mi yada?

Arkadaşlar 3uncu vitesten sonra dikkatimi çekiyor aşırı çıkmıyor ama özellikle 5inci viteste dikkatimi çekiyor 5k 6k devirde sabit giderken yada o devirlerden geçerken (alt yada üst devirde olmuyor) sanki plastik bi kaba tavla zarı koymuşsunuz ve calkaliyorsunuz gibi tıkır tıkır ses geliyor...

Yeni mesajlar