Yanlış anlama ama hiç sevmiyorum ben bu toplu sürüş zımbırtılarını. Motor bana özgürlük ve tek başına sürülmesi gereken bişey. Kendi şahsıma ben kalabalıktan kaçıp tek başıma sürmek için biniyorum. Böyle organizasyonları görünce afallayıp duruyorum açıkçası.
Afallanacak bir durum yok. Ben firsat buldukca katiliyorum.
1. Cok daha guvenli. Trafigin sizi gormemesi gibi bir durum soz konusu degil.
2. Iyi surenleri gozlemleyip kendinizi gelistirme sansini yakaliyorsunuz.
3. Surusunuz hakkinda sizi izleyenlerden fikir ve tavsiye alabiliyorsunuz.
4. Navigasyonla ugrasmayip, yola odaklanip, yolun zevkini cikarabiliyorsunuz.
Tabii ki grubun dinamigi de onemli. Kimse zevzek degil. Bir kaci bayagi hizli, virajlarda tabii ki, sonucta duz yolda hizli olan insan degil motosiklet![]()
Yanlış anlama ama hiç sevmiyorum ben bu toplu sürüş zımbırtılarını. Motor bana özgürlük ve tek başına sürülmesi gereken bişey. Kendi şahsıma ben kalabalıktan kaçıp tek başıma sürmek için biniyorum. Böyle organizasyonları görünce afallayıp duruyorum açıkçası.
d400 sayfasına yazacaktım ama vaz geçtim, aradığınız hararet, ortalama yakıt göstergesi vs bizde varVe gene geldi MT-07'si olan :cat:
Bu adamı gördükçe motorumu satasım geliyor :salut:
d400 sayfasına yazacaktım ama vaz geçtim, aradığınız hararet, ortalama yakıt göstergesi vs bizde var
d400 sayfasına yazacaktım ama vaz geçtim, aradığınız hararet, ortalama yakıt göstergesi vs bizde var
Bizde genel olarak gurup sürüşü yaparız, cc çeşitliliği olduğu için genel hızımız 110-150 arası. Ankara'da yolların geneli düz virajlara geldiğimizde 2-3 motosiklet guruptan kopar virajlar bitince diğerlerini bekler. Hiç tecrübe sahibi olmayan biri tek başına sürmek yerine gurup sürüşleri yapmalı bence.
Bu arada mt07 Türkiye facebook sayfasında en aktif gurup Antalya gurubu.
Burada grup suruslerinde mutlaka tecrubeli ve guvenilir biri "sweep" olur. Yani en sonda kalir ve kimsenin yolda kalmamasindan emin olur.
Bunu çıktığım birkaç taşra gezisinde uyguladığımda , tuhaf sorulara ve noob'luğa itham edildim , enson baktım genşler arkada kalanın canı ... hesabı tıfılların tozlarını yutuyorum , verdim küsküyü yırttım dağları enginleri bendimi çiğnedim .stabilizede artislik ettiler , 4 km fark açıp cuğarımı puffladim geldiklerinde yüzlerde acı ifadeler. , didimki ; birdahamı? yoook . işte buda beyle bi anımdır.
En arkaya mt09 serpiştiriyoruzBurada grup suruslerinde mutlaka tecrubeli ve guvenilir biri "sweep" olur. Yani en sonda kalir ve kimsenin yolda kalmamasindan emin olur.