Antalya'da motor klüpleri, grubu yok mu ?

Arkadaşlar arada buluşup dolasacagimiz bir grup yok mu Antalya da o kadar araştırdım bulamadım hiç

Yanlış anlama ama hiç sevmiyorum ben bu toplu sürüş zımbırtılarını. Motor bana özgürlük ve tek başına sürülmesi gereken bişey. Kendi şahsıma ben kalabalıktan kaçıp tek başıma sürmek için biniyorum. Böyle organizasyonları görünce afallayıp duruyorum açıkçası.

Tadı başka tabi ama yeni dostluklar hobi sohbetleri fena olmaz :)

Benim sürdüğüm yerlerde illa başka motorcular oluyor. Canım sıkılırsa durakladığımda slm verip sohbet ediyorum zaten. Lakin tekrardan belirteyim bu insanın kendi ruh hali ile alakalı bir durum. Ben motoru yalnız kalmak için kullanıyorum :)

kulüp işi saçma bence beraber sürmek için antalya sayfasına bir bak facebokta gruplara bak

Bütün hevesimi kacirdiniz kulaklığı takip biraz tek turlamaya gidiyorum ben :)

Sen bana bakma. Belkide benim yanımda adam gibi motor sürmesini bilen biri olmadığı için böyle düşünüyorumdur. Sürekli birilerini kollamak çok kasan bir olay.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yanlış anlama ama hiç sevmiyorum ben bu toplu sürüş zımbırtılarını. Motor bana özgürlük ve tek başına sürülmesi gereken bişey. Kendi şahsıma ben kalabalıktan kaçıp tek başıma sürmek için biniyorum. Böyle organizasyonları görünce afallayıp duruyorum açıkçası.

Afallanacak bir durum yok. Ben firsat buldukca katiliyorum.

1. Cok daha guvenli. Trafigin sizi gormemesi gibi bir durum soz konusu degil.

2. Iyi surenleri gozlemleyip kendinizi gelistirme sansini yakaliyorsunuz.

3. Surusunuz hakkinda sizi izleyenlerden fikir ve tavsiye alabiliyorsunuz.

4. Navigasyonla ugrasmayip, yola odaklanip, yolun zevkini cikarabiliyorsunuz.

Tabii ki grubun dinamigi de onemli. Kimse zevzek degil. Bir kaci bayagi hizli, virajlarda tabii ki, sonucta duz yolda hizli olan insan degil motosiklet :)

Son düzenleme:
Afallanacak bir durum yok. Ben firsat buldukca katiliyorum.

1. Cok daha guvenli. Trafigin sizi gormemesi gibi bir durum soz konusu degil.

2. Iyi surenleri gozlemleyip kendinizi gelistirme sansini yakaliyorsunuz.

3. Surusunuz hakkinda sizi izleyenlerden fikir ve tavsiye alabiliyorsunuz.

4. Navigasyonla ugrasmayip, yola odaklanip, yolun zevkini cikarabiliyorsunuz.

Tabii ki grubun dinamigi de onemli. Kimse zevzek degil. Bir kaci bayagi hizli, virajlarda tabii ki, sonucta duz yolda hizli olan insan degil motosiklet :)

Türkiye'de de böyle bir grup ile sürmek isterim. Lakin denk gelişemiyoruz, bu yüzden de ben mecburen tek takılıyorum die düzelteyim :)

Bugüne kadar hep iyi bir motosiklet sürücüsü olduğunda ya arkasına artçı olurum yada önden gönderirim ki gözlemleyebileyim. Çok haklısın hocam. Başkalarını görmedikçe, kendini sürüşünü daha da iyileştiremiyorsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bizde genel olarak gurup sürüşü yaparız, cc çeşitliliği olduğu için genel hızımız 110-150 arası. Ankara'da yolların geneli düz virajlara geldiğimizde 2-3 motosiklet guruptan kopar virajlar bitince diğerlerini bekler. Hiç tecrübe sahibi olmayan biri tek başına sürmek yerine gurup sürüşleri yapmalı bence.

Bu arada mt07 Türkiye facebook sayfasında en aktif gurup Antalya gurubu.

Ve gene geldi MT-07'si olan :cat:

Bu adamı gördükçe motorumu satasım geliyor :salut:

Son düzenleme:

İmza :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ve gene geldi MT-07'si olan :cat:

Bu adamı gördükçe motorumu satasım geliyor :salut:
d400 sayfasına yazacaktım ama vaz geçtim, aradığınız hararet, ortalama yakıt göstergesi vs bizde var 😁

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bizde genel olarak gurup sürüşü yaparız, cc çeşitliliği olduğu için genel hızımız 110-150 arası. Ankara'da yolların geneli düz virajlara geldiğimizde 2-3 motosiklet guruptan kopar virajlar bitince diğerlerini bekler. Hiç tecrübe sahibi olmayan biri tek başına sürmek yerine gurup sürüşleri yapmalı bence.

Bu arada mt07 Türkiye facebook sayfasında en aktif gurup Antalya gurubu.

Burada grup suruslerinde mutlaka tecrubeli ve guvenilir biri "sweep" olur. Yani en sonda kalir ve kimsenin yolda kalmamasindan emin olur.

Burada grup suruslerinde mutlaka tecrubeli ve guvenilir biri "sweep" olur. Yani en sonda kalir ve kimsenin yolda kalmamasindan emin olur.

Bunu çıktığım birkaç taşra gezisinde uyguladığımda , tuhaf sorulara ve noob'luğa itham edildim , enson baktım genşler arkada kalanın canı ... hesabı tıfılların tozlarını yutuyorum , verdim küsküyü yırttım dağları enginleri bendimi çiğnedim .stabilizede artislik ettiler , 4 km fark açıp cuğarımı puffladim geldiklerinde yüzlerde acı ifadeler. , didimki ; birdahamı? yoook . işte buda beyle bi anımdır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bunu çıktığım birkaç taşra gezisinde uyguladığımda , tuhaf sorulara ve noob'luğa itham edildim , enson baktım genşler arkada kalanın canı ... hesabı tıfılların tozlarını yutuyorum , verdim küsküyü yırttım dağları enginleri bendimi çiğnedim .stabilizede artislik ettiler , 4 km fark açıp cuğarımı puffladim geldiklerinde yüzlerde acı ifadeler. , didimki ; birdahamı? yoook . işte buda beyle bi anımdır.

Cok problemliyiz yahu. Hayatlar ozenti ve sidik yarisi etrafinda orgulenmekte. Acikcasi boyle insanlardan olusmus bir grupta surmek tehlikeli bile olabilir. Kendini ispatlamaya calisandan korkmak lazim. Bir ani da benden:

Hizli olan gruba ilk katildigim suruste yetisemedim insanlara. Bir sonraki durakta arkamdaki vatandasa "kusura bakma seni de yavaslatiyorum" dedim. "Hic problem degil. Kendi rahat oldugun hizda kullan. Seni yolun kenarinda cukurdan cikartmaya calismaktansa arkandan daha yavas hizda takip etmeyi yeglerim" dedi, nazik ve saygili bi dille ama :)

Forumdan Uzaklaştırıldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar