Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2009 model 100 ukh motosikletim var 8000kmdeyken debriaj balatalarını değiştirdim vitesler biraz sert geliyordu mondial servisinde ayar yaptırdım motorum kalkarken silkelemeye başladı özellikler motor ısındıktan sonra dahada artıyor ne yapabilirm
mondial 100ukh motosikletim var motor sol tarafı çamurluğa yani iç taraftaki grenajalara deyiyor lastikte fala bir aşınma yok sol taraftaki stoper kapağının bir lastiğini takmadım fazla kalın değil ondan olacağını sanmıyorum yardımlarınızı bekliyorum okuduğunu için teşekürler
mondial 100 ukh motorum var motor 6 binde cuma günü motoru yüksek devirlerde sürdüm 1km sonra yolda giderken stop etti benzin azdı benzinden olduğu düşünüp depoyu açtım benzin vardı motoru çalıştırdım çalıştı 2 3 km sonra tekrar stop etti motoru servisine götürdüm bana benzin az olduğundan hava...