selcuk686 kullanıcısının son içeriği

1. S

Motorsiklet baga hakkında bilgi

İlk kalkışta bağırıyor sanki diferansiyel ötüyor gibi geldi bana kafam karıştı
  2. S

70 ile 75 arası
  3. S

Selam aleyküm arkadaşlar 80 cc motora 6.5 gram performans baga taktım motor bağırıyor baga hakkın da bilgisi olan akıl versin ideal ağırlık kaç gram olmalı
  4. S

Scooter baga hakkında

Arkadaşlar 6.5 performans baga taktım motor hafif tiritremelı kalkıyor bağırıyor 8 gram bando bagada iyi gibi idi 80 cc scooter hangisini tercih etmeliyim
  5. S

scooter varyator bagası (tahrik ağırlığı) seçimi için yardım

Rks rico 50 cc ye kaç gram baga almalıyım
  6. S

Rks rico uyumlu km saati var mı

Arkadaşlar rks rico uyumlu motor km saati var mı bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
  7. S

80 cc yi 100 cc yapmak mantıklı mı ?

Arkadaşlar merhaba rks rico 50 yi 80 cc şuan da ben 100 cc yaptırmaya niyet ettim sizce mantıklı mı bana 100 cc yapınca ne gibi faydası olur usta 3500 lira fiyat çıkardı motor şuan da 80 ni görüyor 100 cc yapınca 100 ün üstüne çıkar mı motor
  8. S

Akü voltajı kafamı karıştırdı

Hay Allah razı olsun sabah bağlarım artık inşallah düzene girer
  9. S

Akü voltajı kafamı karıştırdı

Merhaha akülerden birisi 12.90 diğeri ise 13.18 volt gösteriyor hangisini takmalıyım tereddüt de kaldım ikisinide kendim şarj ettim yeni konjektör aldım sıkıntı çıkarsın istemiyorum sarı olan motorun kendi aküsü
  10. S

Motosiklet Aküsüni Şarj Etmek

Elimde var 19 volt adaptör var eski pc den kalma 1743756485 Akü sabah ölçümleri 9 volt verdi sabah şarja taktım çıktım 12v 10 amper ya patlar yada bize yeni akü aldırır 1743793216 https://www.facebook.com/share/p/16JHPrkSkT/ Resimlerde ki voltaj değerleri normal mi
  11. S

Yiğit akü aldım netten ya konjektör bozdu akü yü ya da başka bir sebebi var garantiye de veremiyorum faturası yok
  12. S

Aküyü de yeni almıştım 6 ay olmadı zaten oksitlenmesinden belli idi desene 700 tl geçti bana 😀
  13. S

Akşam dolu sabahına ölü akü çalıştırmıyor tamamen boş
  14. S

Konjektör yanmış söktüm yenisini taktığım şarj tutmama sorunu düzelir mi emeğine sağlık teşekkür ederim
  15. S

Motorsiklet Elektrik Sorunu Konjektör

Arkadaşlar akü kutup başlarını geçenler de ters bağladım kaza ile muhtemelen konjektörü yaktı merak ettim konjektörü parçaladım baktım yanık kokusu geldi şuan akü boş elektrik kısmı kısık yanıyor frene basınca kısıyor ışıkları statör yanma ihtimali nedir ölçüm yaptığım da 13 volt standart...

Yeni mesajlar