Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam aleyküm arkadaşlar 80 cc motora 6.5 gram performans baga taktım motor bağırıyor baga hakkın da bilgisi olan akıl versin ideal ağırlık kaç gram olmalı
Arkadaşlar 6.5 performans baga taktım motor hafif tiritremelı kalkıyor bağırıyor 8 gram bando bagada iyi gibi idi 80 cc scooter hangisini tercih etmeliyim
Arkadaşlar merhaba rks rico 50 yi 80 cc şuan da ben 100 cc yaptırmaya niyet ettim sizce mantıklı mı bana 100 cc yapınca ne gibi faydası olur usta 3500 lira fiyat çıkardı motor şuan da 80 ni görüyor 100 cc yapınca 100 ün üstüne çıkar mı motor
Merhaha akülerden birisi 12.90 diğeri ise 13.18 volt gösteriyor hangisini takmalıyım tereddüt de kaldım ikisinide kendim şarj ettim yeni konjektör aldım sıkıntı çıkarsın istemiyorum sarı olan motorun kendi aküsü
Elimde var 19 volt adaptör var eski pc den kalma
1743756485
Akü sabah ölçümleri 9 volt verdi sabah şarja taktım çıktım 12v 10 amper ya patlar yada bize yeni akü aldırır
1743793216
https://www.facebook.com/share/p/16JHPrkSkT/
Resimlerde ki voltaj değerleri normal mi
Arkadaşlar akü kutup başlarını geçenler de ters bağladım kaza ile muhtemelen konjektörü yaktı merak ettim konjektörü parçaladım baktım yanık kokusu geldi şuan akü boş elektrik kısmı kısık yanıyor frene basınca kısıyor ışıkları statör yanma ihtimali nedir ölçüm yaptığım da 13 volt standart...