sefikkorkmaz1 kullanıcısının son içeriği

1. S

2005 tiger 2008 tiger

arkadaşlar 3 yılda bişeyler değişti mi acaba tiger modelinde..siparişi verdim çok şükür nasipse gelecek yakın dönemde..ne düşünüyosunuz bu 3 yıllık süreçte..şimdiden hepinize teşekkür ederim..Allah'a emanet olun...
  2. S

yine ben

arkadaşlar kanuni tiger mi ramzey mi 250cc ????? ilginiz için teşekkürler....
  3. S

kanuni tiger 250cc

arkadaşlar kanuni tiger 250cc siyah büyük resimlerini arıyorum ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim masaüstünde kullanacam,ve ayrıca nasıl bi motor görşlerinizi paylaşırmısınız....
  4. S

kanuni tiger 250 mi kanuni caracal 200 mü???

arkadaşlar bilemediniz yarın gidip alacam herşey şu anki düşüncelerinize bağlı sizce kanuni tiger 250 mi kanuni caracal 200 mi? lütfen yardım edin...
  5. S

kanuni tiger 250cc???????????

arkadaşlar kanuni tiger 250 cc almak istiyorum ne dersiniz ancak o kadar param var ve 0 makine olsun istiyorum.....detaylı bi bilgi ve öneride bulunur musunuz şimdiden çok çok teşekkür ederim...
  6. S

ikinci el temiz hyosung GW 250cc almak istiyorum

arkadaşlar ikinci el temiz hyosung GW 250cc motor almak istiyorum..satan arkadaşlar varsa benimle irtibata geçsin..msn adresim rumuzumda olduğu gibi.. cep tlf:05447691064 05357396238
  7. S

arkadaşlar beni de alın aranıza,iyi ki bu site var

arkadaşlar ben Şefik KORKMAZ..Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı 3.sınıf öğrencisiyim..aslen Ankaralıyım ancak uzun süredir ailece Trabzon'da yaşıyoruz,Trabzonluyum da denilebilir..23 yaşındayım ve tahmin edemeyeceğiniz kadar motosiklet...

Yeni mesajlar