Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar 3 yılda bişeyler değişti mi acaba tiger modelinde..siparişi verdim çok şükür nasipse gelecek yakın dönemde..ne düşünüyosunuz bu 3 yıllık süreçte..şimdiden hepinize teşekkür ederim..Allah'a emanet olun...
arkadaşlar kanuni tiger 250cc siyah büyük resimlerini arıyorum ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim masaüstünde kullanacam,ve ayrıca nasıl bi motor görşlerinizi paylaşırmısınız....
arkadaşlar kanuni tiger 250 cc almak istiyorum ne dersiniz ancak o kadar param var ve 0 makine olsun istiyorum.....detaylı bi bilgi ve öneride bulunur musunuz şimdiden çok çok teşekkür ederim...
arkadaşlar ikinci el temiz hyosung GW 250cc motor almak istiyorum..satan arkadaşlar varsa benimle irtibata geçsin..msn adresim rumuzumda olduğu gibi..
cep tlf:05447691064 05357396238
arkadaşlar ben Şefik KORKMAZ..Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı 3.sınıf öğrencisiyim..aslen Ankaralıyım ancak uzun süredir ailece Trabzon'da yaşıyoruz,Trabzonluyum da denilebilir..23 yaşındayım ve tahmin edemeyeceğiniz kadar motosiklet...