sDerin kullanıcısının son içeriği

1. S

Honda Honda Cb 250 R Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı

İlk motorumu aldığımdan ve Türk piyasasının nasıl işlediğinden emin olmadığımdan yorumlarımı buna göre okumak gerekiyor tabii. Yaklaşık 1 aydır 2022, CB250R kullanıyorum, aynı şekilde yaklaşık 20-30 kilo fark abuk geldiğinden D250 almadım, ayrıca Hintlilere çok da güvenemedim. Şu...
  2. S

Eğer ihtiyaç olursa Honda CBF300NA(j 2018, k 2019) için Shop Manual buldum, "repair manual" veya "service manual" olarak bulamadım. Sanırsam sadece bayilere verdikleri için böyle bir ad koymuşlar. Anladığım kadarıyla tüm civataların tork bilgileri var ve en azından dış cepheyi de söküp takma...
  3. S

Hocam selam, Yılların mektubunu canlandırıyorum ama eğer tamir kitapçığının Japoncası varsa çok mutlu olurum, sonunda animelerin hayrını göreceğiz.
  4. S

73kya 0 Rks rk125s

Hocam umarım "rüzgarı hissetmezsin"
  5. S

İstanbul'dan Selamlar!

Merhaba! İstanbul'da ikamet ediyorum, 25 yaşındayım. Hem ulaşım, hem de hobi olarak başlamak istiyorum, fakat dikkatimi toplamakta zorlanabildiğimden nasıl yaparım tam emin değilim.. Markalar konusunda biraz şüpheliyim, belli önyargılardan (Çin malı kötü, Japonsa iyi..) çok kişinin...

Yeni mesajlar