Scream41 kullanıcısının son içeriği

1. Scream41

motorsiklet alacam ruhsat sigorta meselesi

bu zamana kadar 2 motor aldım 2 motorun kullanımı 6 aydan fazla olmadı abimin yaşı 36 benim yaş 20 fark olur mu sigortada yoksa kendi üzerime yapacam
  2. Scream41

Mondial Mr 150 vulture arkasina damper takacam

arkadaslar motoru buldum 150 mr vulture damper takacam aliminyumdan olur mu 4 5 kasa meyve kasasi tasiyacam olurmu buna ??
  3. Scream41

çinli motorsiklet mondial veya kuba kurye motoru ömrü kaç km olur?

arkadaşlar mondial veya kuba motor alacam bakımları düzeli olduktan sonra ömrü kaç km olur en fazla ??
  4. Scream41

Uzun yol motoru önerileriniz

Merhabalar uzun yol motoru arıyorum benim tercihim rx3i evo sizin önerileriniz nelerdir?? Uzun yol dedigim kocaeliden izmire gidmek
  5. Scream41

Uzun Yolculuk Motor Tavsiyeleriniz??

Merhabalar ben yücel arkadaşlar forumda yeniyim 2 yıllık kuryelik tecrübesine sahibim 2. motorumu alacam 2016da ama uzun yol amaçlı genelleme yazın kocaeliden muğlaya gidiş dönüş yapacam Naked-Racing-Touring Hangsinde Rahat Olurum ?? MADDİ İMKANIM 20 BİNE KADAR.. TAVSİYELERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR...
  6. Scream41

ABS motorsikletde

Motorda abs olması çok önemli mi takıntıya gerek var mı??
  7. Scream41

Mondial rx3evo ~ Yamaha mt25

Arkadaşlar ben askeri personel olacam 2016 yılının başlarında motorsikletimi alacam uzun yolu severim izmitliyim ama muğlada yazlığımız var yazları ağırlık göstercem ama gene motoru kışında bırakmıcam araba sevmiyorum motorun tadını veremiyor uzun yol için 2 sinden biri ?? Tavsiyeleriniz ??

Yeni mesajlar