Mondial Mr 150 vulture arkasina damper takacam

arkadaslar motoru buldum 150 mr vulture damper takacam aliminyumdan olur mu 4 5 kasa meyve kasasi tasiyacam olurmu buna ??

Abi damper nedir yaw,damper romorkun kaldirma pistonudur,senin dediğin galiba motora römork takacam diyosun,takanlar çok ama ,yasak, cezasida varmis ,ruhsata isletmen lazimmis diye duydum, bence sen yanina bi sepet taktir tekerlekli oluyor ya onu işlet ruhsata,romork cok trhlikeli olur,benm bilgim bu kadar iyice öğrenmek geregini yapmak kurallara uymak için trafiğe bi danisin .fiziksel olarak mumkun

yanlış oldu römork olacak meyve sebze taşacam römorkla da

Dediğim gibi römork isi tehlikeli ,ya sepet takdir 600-700 civari, ruhsata islet,yada ,toros al bence steyşın vagon

Son düzenleme:
Aynen yaparlar, ama ruhsata işletirken pilan proje isterler mi bi sor yoksa hazir yapilmislardan al tak ama mutlaka bi emniyete sor nasil olur nasil gider sorun olur mu diye,benim bildiğim bu kadar, bu fikri araştır sorun yoksa öyle yaptır işin görülsün

pederbey istiyor römork meyve kasası taşıyacam uygun çaplı motoru buldum şimdi sıra motoru argelemek

Yukinin ayder diye bir model, var kendinden kasasi var. Motoru almadiysaniz bir bakin isterseniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar