Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar S.a
Superlight 150 keeway komple tesisati Nerden bulurum yada ben nasil çekerim sorun akuden gelen kablo yignlarinin yani iki kola sol ve sağ kola sinyal ve kontaga gelen kabloların yerleri ve renkleri
Kimi kablodan 3 kol ayriliyo kimnden 5
Ustaya goturduk teslim aldıktan sonra...
Arkadaşlar Hayırlı kandiller
benim Qm250 m var çok memnunun. Ama sol amortisör iç keçe patladı amortisörn yağı sızıyo Ve nerrdeyse Cok az kaldı Artık Ses Yapıyor
Elinde olan yada nerde Oldugunu bilen Gönderebilecek Ustalarımız Abilerimiz
kargo falan önemli değil Ankarada bulamadım
55\37 ölçüsü...
Arkadaşlar bende Pıonner'in qm-200 modeli var elektirik tesisatında problemlerim var oldukça bu yüzden elektirik şemasını arıyorum bulan bilen varsa yardımcı olur ise gercekten cok sevinirim şimdiden teşekkürler...
Pıonner QM-200 200cc motoruma Sübap Ayarı Yapıcam Ama Emme Eksoz Değerleri Kaç Olmalı Bilmiyorum Ve
Manuel Değerlerini Bulamıyorum
Bilgisi Olan Varmı Abilerim Ablalarım :)
Selamınaleyküm.. KOPMLE KRANK ALACAM ARKADAŞLAR
Arkadaşlar motorum pıonner qm-200 200 cc chopper
krank vites ayagı ve manifolt buldum .Ustanın biri kranka 500 tl manifolta 40 tl dedi araştırdım..Eğer bunlar Benim Bebeğime Olursa Alıp Başka ustaya Taktıracağım..Yardımcı Olur musunuz. ...
Selam arkadaşlar Herkese Merhaba
Bende 200 cc Pıonner Motor Var
Mars Sürekli Problem Cıkarıo Akü Boşalıo Biliyorum Bi Yerden Şase Yapıo Çünkü Mesela 2. Viteste giderken benzin ışığı Titrio
Mesela Gecenlerde Sadece Kontak Açık ilen Marş Motoruna Elimi attım(Deponun Altında) Kızarmış Piliç Gibi...
Selam arkadaşlar Herkese Merhaba
Bende 200 cc Pıonner Motor Var
Mars Sürekli Problem Cıkarıo Akü Boşalıo Biliyorum Bi Yerden Şase Yapıo Çünkü Mesela 2. Viteste giderken benzin ışığı Titrio
Mesela Gecenlerde Sadece Kontak Açık ilen Marş Motoruna Elimi attım(Deponun Altında) Kızarmış Piliç...
Arkadaşlar Merhaba ... Günaydın
Bnde 200 cc Pıonner Chopper var Ufak tefek sıkıntıları vardı eksozdan Ses Geliodu Far Sağlam Değildi . Sinyallere Flosör Takılcaktı Bide Karbruratör Boazı Değişcekti
Bi usta Geldi.Hakkı usta Gimattan Sağlam Motoru Bozdu Bosta Müşürünü Bile Kırdı Far Dağıldı...
Benim Motorum Bu Arkadaşlar
Bn Buna Dreksiyon Takacam Oda :
İTHAL MS4263
GİDON 125 KT
Bu bnm Motora Olurmu Nasıl Takarım Başka Parça Gerekirmi Ve Virajjlarda Çok Zorlanıyorum Yüksek Şimdiki Direksiyon
Sorun Biraz Rahatlar mı
Şimdiden Tşkler
Pıonner 200 cc Chopper Sorunu
Selam arkadaşlar Öncelikle Tekeriniz Taşa Değmesin
İlk Motorumu Aldım pıonner 200lk Aldıgımda bişi yoktu Motor kısmı süperdi bi direksiyon orj değildi bi sinyal calımıodu bide eksozdan ses geliodu bi kere az bişi Yatırdım Motoru Direksiyon Eğrildi Bi...
Selam arkadaşlar Öncelikle Tekeriniz Taşa Değmesin
İlk Motorumu Aldım pıonner 200lk Aldıgımda bişi yoktu Motor kısmı süperdi bi direksiyon orj değildi bi sinyal calımıodu bide eksozdan ses geliodu bi kere az bişi Yatırdım Motoru Direksiyon Eğrildi Bi kerede kaza yaptm motorla alalı 1 hafta...