SAZMAN kullanıcısının son içeriği

1. SAZMAN

Motorsiklet

Merhaba GENCOLAR, En son açtığım konuda Suzuki gn 250 ile kaza yapmıştım. Karşı taraf direkt bana şeridimde çarptığından %100 kusurlu çıktı. Motoru pert olarak aldı sigorta ve 6800 TL para verdi. Salgında çalışamadım. Parayla dönemi atlattım. Bu arada Renault 12 arabamla idare ettim...
  2. SAZMAN

Kaza raporum

Merhaba, geçen Pazar günü maalesef şehir içinde kaza yaptım. Ardcım ile kırmızı ışıktan kalkış yaptık. Arkamda bir Mercedes çok yaklaştı,yolverdim. Şeridimde 2 den 3 e attığım anda karşı şeritten bir bayan sürücü benim şeridime daldı ve tam şerit ortasında durdu. Kaçacak bir yer ve fren...
  3. SAZMAN

Suzuki Gn 250

Merhaba, Uzun zamandır girmiyordum. Bilgisayar olmayınca yazmayı çok sevmiyorum. Bu arada evde kaldığımızdan bu konuyu açmak istedim. Daha önce yazdığım gibi 2 yıldır Sym orbit 125 kullanıyordum. Haziran atında Ölümcül bir kaza atlatmış burada paylaşmıştım. 10 bin km kadar kullandım. Kazadan...
  4. SAZMAN

Kaza yaptım

Merhaba. Fethiye de, Yokuş aşağı düşük hızda, Arka tekeri çakıla kaptırdım. Motordan ayrıldım. İkimiz ayrı şekilde 4,5 mt yüksekten dereye uçtuk. Sadece kaskım vardı. Hava sıcak diye ekipman giymedim. Dere yatağından Motoru vinç, beni de itfaiye ekipleri çıkardı. Sonuç: İki kaburga kırık...
  5. SAZMAN

23. Motorumu aldım.

Arkadaşlar merhaba, geçen sene nisan ayında almış olduğum Peugeot satelis 500 motosikletimi,takas ile sattım. 2014 model sym orbit 2 125 cc motora geçtim. Alırken sahibine, fren balataları, arka lastik,varyatör kayış değişimlerini ve vizesini yaptırttım. Güzel bir alışveriş oldu. Fakat...
  6. SAZMAN

SARI yelek

Değerli kardeşlerim, abilerim kız kardeşlerim] ablalarım. Bir tespitimi paylaşmak için bu konuyu açıyorum. Ocak ayında motosikletimle İstanbul’dan Fethiye’ye geldim ve yerleştim. Turing federasyonu ndan almış olduğum sarı yeleği hiçbir zaman üstümden çıkartmıyorum sebebi şöyle, beni polis...
  7. SAZMAN

Malossi varyatör

Merhaba Arkadaşlar, Malossi varyatör seti almak istiyorum fakat web den bulamadım. Alabileceğim bir yer bilen var ise yardımlarınızı rica ederim. Sevgiler. ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:06 ---------- Güncel.......
  8. SAZMAN

Varyatör kayış tavsiyesi

Merhaba sevgili dostlar http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/178204-piaggio-x9-500-adam-etmeye-calisacagiz-7.html Linkinde fotoğraflarla anlattığım gibi uzun süre yatmış kayışlardan çektiğim bellidir. Şimdi motorumu Kastamonuda dayı evine kiltiledim. Sıfır kayış alıp otobüsle motorun...
  9. SAZMAN

Peugeot Satelis 500 kısa tanıtım videosu

Merhaba kısa bir video ekliyorum. Merak eden arkadaşlar yararlanır diye. Sevgiler.
  10. SAZMAN

Fikirleriniz benim için önemli

Merhaba, Ardcı eşim ve kızım yüzünden tekrar scooter arayışına girdim ve bu sefer 300 cc ve üzeri bakmaya başladım. Geçen Cuma günü Peugeot satelis 500 ile kafa kafaya anlaştım. Motor 2008 orjinal 30 bin km de pollini setli. Ufak tefek çizik kırıkları var ama toplu ve diri duruyor. Sürdüm...
  11. SAZMAN

Başlangıç motoru.... Komiklik ve cahillik içerir.

Herkese merhaba, videoyu yüklemeye çalıştım fakat 2 saattir yüklenmedi, linkini koyuyorum. Yorumsuz paylaşıyorum....
  12. SAZMAN

YAMAHA XENTER (Kamuflaj içerir)

Merhaba, Birçok konu açılıyor ne alayım özetinde, herkes aslında sürekli tarzını arıyor, ihtiyaçlar değişiyor, motor satılıyor, yenisi geliyor, böylece sürüp gidiyor. Bu konuların altına da bilirkişi gibi "şunu al, bunu al" şeklinde yorum yapan benim gibi bilgiç :silent: arkadaşlar var. Ama...
  13. SAZMAN

SYM JOYRIDE 200İ EVO- HONDA PCX- YAMAHA XENTER KARŞILAŞTIRMASI.

Merhabalar, İlk kez konu açıyorum, belkide açamıyorum birazdan belli olur. Hem de kendimi tanıtmak istedim, nedense ? Hatam olursa affetmeyin, dövün. Dün akşamüstü 2014 9000 km de Joyride 200i evo sürüşü nasip oldu. PCX (2000 km), XENTER (5000 km ve devam) ve JOYRİDE (7 km tur) kıyaslaması...