Malossi varyatör

Merhaba Arkadaşlar,

Malossi varyatör seti almak istiyorum fakat web den bulamadım. Alabileceğim bir yer bilen var ise yardımlarınızı rica ederim.

Sevgiler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:06 ----------

Güncel.......

Istanbul da nakit elden alabileceğim bir yer var mı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:54 ----------

Güncel.........

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben gereksiz olduğunu düşünüyorum j costa alanlarda yakıtın arttığını söylüyor zaten

elden bulabileceğini pek sanmıyorum.
anca ikinci el düşer ise olabilir.
alternatiflere baktın mı ?
dr pulley ya da benzerleri.

elden bulabileceğini pek sanmıyorum.
anca ikinci el düşer ise olabilir.
alternatiflere baktın mı ?
dr pulley ya da benzerleri.

Hemen bakıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:35 ----------

Ben gereksiz olduğunu düşünüyorum j costa alanlarda yakıtın arttığını söylüyor zaten

Yok öyle birsey gaza asılınca hep aynı yakıyor farketmiyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:36 ----------

Her yeri aradım mesaj attım. Yurt içinde bulamıyorum. Polini de olur jcosta da olur. Dr. Pulley de olur. Dr. Peppers da olur :flower:
Yok mu satış yeri bilen ya da satan arkadaşlar?

bulamadım ve orijinal aldım. Komple yeni varyator.

Arkadaşlar satelis 500 için 6 ay önce maslak Peugeot servisten Malossi set aldım ve halen kullanıyorum. Ara hızlanmalar tam istediğim gibi oldu. Çok gazı çekince patinaja düşüyor ama normal şekilde kalkış sonrası 0-100 hızlanma, 8 saniye civarı oldu.

Eskisi bir pulu yanlış takmam sonucu dağıldı. Yüksek hızda kayış ters döndü ve koptu. Fethiye’ye yola çıkmadan önce sıfır arka debriyaj ve Malossi varyatör seti taktım. Ayrıca bir takım debriyaj kasnak takım yanıma aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar