sawaka kullanıcısının son içeriği

1. S

teknik servis yardımları

uzun yola gideceğim motorun bir bakıma ihtiyacı var. ankara merkeze yakın bildiğiniz gerçekten işinin ehli motorsiklet bakım servislerinin adreslerini benimle paylaşırsanız sevinirim.
  2. S

Muayne için bir soru

Arkadaşlar motoru muayneye götüreceğim yalnız istenilen belgeler arasında sigorta diye birşey yazıyor. Bana, sigorta şirkenin verdiği belgeler kaybolmuş. Zaten zorunlu trafik sigortası olmadan ruhsat verilmiyor. Benim sigortayı götürmeme ne gerek var ki?
  3. S

Motorsiklet Kargo-Nakliye

Merhaba arkadaşlar, salcano wolf 125 marka motorumu ankaradan-eskişehire kargo,nakliye vb. yardımıyla götürmek istiyorum. henüz ehliyetim olmadığından uzun yola çıkmak istemiyorum. bana yardımcı olabilecek bir kurum var mı acaba?
  4. S

Vites atınca stop ediyor neyden olabilir ?

Arkadaşlar herkese kolay gelsin.. Kanuni racer200 kullanıcısıyım motosikletimi çalıştırıyorum 1. viteste kalkıyorum 2. vitese attığımda stop ediyor. Sonra elden çalıştıramıyorum ayağımla basarak çalıştırıyorum. Bazen stop etmiyor ama vites küçülttüğüm zamanda stop ediyor sizce sorun nedendir...
  5. S

Kanuni Racer 200 yardım

S.a arkadaşlar kolay gelsin. Ben aranızda yeniyim ve gecen hafta motorsiklet aldım kanuni racer 200 uzun yolda 60ı geçmedi motor acaba sorun nedir bi yeri falan mı açmak gerekiyor anlamadım vitesi 5e alıyorum basıyorum ama 60ı geçmiyor nasıl çözeriz bu sounu arkadaşlar
  6. S

salcano wolf 125 elektrik gelmiyor

arkadaşlar motorun kontağını açıyorum elektrik düğmesine basıyorum çalışmıyor. farlar sıkıntısız bir şekilde yanıyor, kornaya bastığım zaman arkadaki ledler yanıp sönüyor. ama ayakla gaz verince zor da olsa çalışıyor. nedeni nedir acaba? burdaki tüm tamirciler şeref yoksunu insanlar olduğu için...
  7. S

Kuba - Sym

Merhaba arkadaşlar, Ben sezonu bitmeden acil olarak motor almayı düşünüyorum yalnız yeni başlayan biri olarak ahım şahım bir motorla değil de 150cc bir motorla başlamak istedim. En azından bu yılı o motorla kapatmak istedim. 2 haftadır araştırıyorum yalnız, Kuba KH150-12D ve SYM XS 125K...

Yeni mesajlar