Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
linkteki çantayı almak istiyorum. yalnız 1 . linkteki çanta 96 YTL , ikinci linkteki çanta 173 YTL. Çantaların markaları aynı (Kappa) , Boyutları aynı (26 Lt) ama fiyatlar farklı. Pahalı olan ren li çanta diye geçiyo. Nedir bu ren ? acaba siteye renk yerine ren mi yazmışlar ? Diğer bi sorum 26...
Arkadaşlar Lazer in Vertigo replica modelini almayı düşünüyodum ama uygun fiyata Lazer vertigo Zen modelini buldum. konuştuğum adam tek farkın üstündeki desenler olduğunu söyledi... Sizin de fikrinizi almak istedim.
Ankara dan kask almayı düşünüyorum. (Lazer Vertigo Replica ) kaskı denemeden alıcam. Medium almayı düşünüyorum.(daha önce lazer in başka bi modelinin medium unu denemiştim. ) Sanırım medium , kafa çevresi cm olarak 57 cm ye denk geliyo.
Birinci sorum bu her marka kask için aynı mıdır ?
ikinci...
Ankaradan kask ve yazlık mont alıcam.Düşündüğüm modeller :
Kask : Lazer Vertigo Replica (125 euro)
Mont : Revit Airflow ( 225 euro )
Bu modelleri 6 veya üstüne vade farksız taksitle veren bi yer biliyomusunuz ?
Not: Sizce seçtiğim markalar iyi mi ? Bu fiyatlara yakın veya biraz üstüne...
Arkadaşlar Nolan N61 kaskların 110 , 130 ve 160 Euro luk 3 tane çeşidi var. Bunlar arasında ne fark var , görünüşleri dışında? Bana sadece fiyat gibi geldi.
Aynı şekilde Lazer in Vertigo replica modeli ile samurai veya dragon modeli fiyat olarak çok yakın ama forumlarda hep Lazer vertigo...
ben aslında honda dylan da kesin karar kılmıştım . fakat bu motomax deki indirimleri görünce kafam karıştı. dylan 4700 , diğer ikisi 4990 YTL . Daelim ve Gilera hakkında bi bilgim yok . ne malıdır ? servisi iyi midir ? sağlam mıdır ? Kısaca siz olsanız hangisini alırsınız ?