Ankara da mont ve kask satan yerler (taksitli)

Ankaradan kask ve yazlık mont alıcam.Düşündüğüm modeller :
Kask : Lazer Vertigo Replica (125 euro)
Mont : Revit Airflow ( 225 euro )

Bu modelleri 6 veya üstüne vade farksız taksitle veren bi yer biliyomusunuz ?

Not: Sizce seçtiğim markalar iyi mi ? Bu fiyatlara yakın veya biraz üstüne önerileriniz olursa değerlendirebilirim. Şimdiden teşekkürler.

Dostum Esatın orda Bülbülderesi caddesi vardır. Orda bir kaç tane motorcu var.Ordaki motorculardan bir tanesi de motoart. Motoart'ın taksitle satış yaptığını biliyorum.Yazın başında peşin fiyatına 6 taksit kask almıştım.www.motoart.com.tr web adresi. Birde ümitköyde motomax var orası da taksitli alışveriş yapıyor.Bir de carrefour un orda Ulusan motor var.Orda da giyim kuşam mevcut. http://www.ulusanmotor.com web adresi bu, telefon açıp sorabilirsin istediğin ürünlerin olup olmadığını.

Rev'it! Devil mont aldim ben motoart'tan. 6 taksit yapiyorlar. airflow tavsiye etmem çünkü içlikleri ayrıca satiliyor. bi rüzgar geçirmez bi de yağmur geçirmez olarak iki opsiyonu var ve sairim 50'şer euro fiyatlari.

Devil i öneririrm, yazin cok sicaklarda pişiriyor, soğukta performansini görmedim henüz ama bu havalar için çok ideal. 2 tane içliği var, thermal ve yağmur/rüzgar geçirmez olarak. önde ve arkada iki fermuarş mevcut sıcak havalarda havalandirma için. yani ağustos sicaklari disinda üzülmezsin aldigina.

Cemi ara..

05327887038 o sana bu konuda yardımcı olur...

Ankaradan kask ve yazlık mont alıcam.Düşündüğüm modeller :
Kask : Lazer Vertigo Replica (125 euro)
Mont : Revit Airflow ( 225 euro )

Bu modelleri 6 veya üstüne vade farksız taksitle veren bi yer biliyomusunuz ?

Not: Sizce seçtiğim markalar iyi mi ? Bu fiyatlara yakın veya biraz üstüne önerileriniz olursa değerlendirebilirim. Şimdiden teşekkürler.

yıldız turan güneşte yeni yamaha bayi açıldı ,orada lazer kask var istersen fiyat al oradanda.
(işine karışmak olmasın bence lazer yerine aynı fiyata nolan da alabılırsın..bence daha iyi)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar