sarpgray kullanıcısının son içeriği

1. S

Nankör bir insan profili.

Merhaba arkadaşlar, bugün beni oldukça sinirlendiren bir olayı sizle paylaşmak istiyorum. Salı günleri Balikesir in Gömeç ilçesinde pazar kurulur, her neyse bugün bende pazara gittim ve pazarda 26 plakali bir motosikletli gördüm 50 yaşlarında bir adam, ben gördüğüm sirada o da ekipmanlarini...
  2. S

Sosyal medya fenomeni güzel motorcu Olga Pronina motosiklet kazasında öldü

Güzelliği ve cesaretiyle sosyal medyanın fenomeni haline gelen Rus motosikletçi Olga Pronina, sürüş sırasında gerçekleştirdiği akrobatik hareket sırasında selfie çekmeye çalışırken geçirdiği kaza sonucunda hayatını kaybetti. Motosikletiyle paylaştığı fotoğraf ve videolarla Instagram fenomeni...
  3. S

Barkın Bayoğlu' nu adına layık bir şekilde yaşatmak.

Arkadaşlar lafı uzatmadan konuya girmek istiyorum. Barkın Bayoğlu gibi hayatını motosiklete ve en önemlisi motosiklet kültürünü Türk halkına doğru şekilde anlatmaya çalışan ve bunu başaran bu insanın adı Türkiye de motosiklete binildigi sürece sonsuza dek yaşatılmalı diye düşünüyorum. Bu konu...
  4. S

Adam sırf laf sokmak için ilan vermiş

Arada sırada hepiniz gibi 2. El ilanlarına bakarım, Mt 07 Abs lere bakayım derken 10 bin tl ilan gördüm, arkadaş 2. El satanlara nasıl bir gıcık olduysa üşenmemiş laf sokmak için ilan vermiş. Ama hak vermemek elde değil...
  5. S

ABS fren sistemi panik frenlemede yapılan kazaların önüne geçer mi?

Merhaba arkadaşlar Hepinizin bildiği gibi, forumda bir sürü konu açılıyor, bunların bazıları kazalar bazıları ise yeni motosiklet almayı düşünen arkadaşlar. Şimdi iki konudada ABS konusu ortak nokta olabiliyor. Mesela yeni motor alacak arkadaşların bazılarının olmazsa olmaz kriteri ABS. Kaza...
  6. S

Android telde motosiklet yarışı oynayan var mı?

Android telefonunuz da oynadığınız ve önerebileceginiz motosiklet oyunu var mı arkadaşlar?
  7. S

0 km Suzuki inazuma mı ( 17150 TL) yoksa 0 km Sym wolf 250 mi ( 11500 TL)

Merhaba arkadaşlar, bu iki motordan hangisini tercih edersiniz, başlangıç motoru için soruyorum, ikiside 250 lik motora sahip, tabiki Suzuki nin kalitesi kendini ispatlamış ama Sym wolf ile arasindaki fiyat farkına değer mi? Sym de kötü bir motor değil diye düşünüyorum. Bana göre Tasarım olarak...
  8. S

Km' de şu kadar kuruş yakıyor.

Arkadaşlar forumlarda gördüğüm hatta sürekli gördüğüm bir yanlışı sizinle paylaşmak istiyorum. Motosiklet olsun otomobil olsun, özelliklerini anlatırken sürekli aynı hatayı yapıyor, km de şu kadar kuruş yakıyor diyoruz, siz hiç herhangi bir markanın internet sitesinde, aracımız şu hacimde, şu...
  9. S

Yaz geliyor diye motor fiyatları arttı mi?

Merhaba arkadaslar, sık sık 2. Ellere bakıyorum, bana mı öyle geliyor yoksa yazın yaklaşmasıyla fiyatlar ekstra arttı mı? Dövizdeki artışın fiyatlara etkisini zaten biliyoruz.
  10. S

Sizce üretim amacını en iyi karşılayan motosiklet hangisi?

Merhaba arkadaşlar, konu başlığında da dediğim gibi, sizce üretim amacını en iyi karşılayan ve beklentilere en iyi cevap veren motosiklet hangisi? Bu konuyu düşününce aklıma ilk gelen motor, enduro/offroad sınıfında, Yamaha xtz 660z tenere. Bu motosikleti düşününce sanki kendi sınıfının tüm...
  11. S

motosikletlerde trafik Sigortası saçmalığı.

Arkadaslar bugun babamla birlikte bizim otomobillerin sigortalarini yaptirmaya gittik. Benimki 250 tl (2006), babaminki 360 tl (2010), tuttu. Her neyse o sırada içeriye bir adam girdi, adamin maddi durumu kötü( giyiminden kusamindan belli). Adam motosikletine sigorta yaptirmak istedi 1200 tl...
  12. S

Trafikte, tekerlekli sandalyeli vatandaşa yardım eden motosikletli arkadaş.

Arkadaslar bes dakika önce star haberde bir haber izledim ve açıkcası mutlu oldum ve birkez daha mutlu oldum. Trafik. Isiklarinda Karşıdan karşıya tekerlekli sandalye ile geçmeye calisan engelli bir vatandaşın sandalyesi devriliyor ve önce bir mosikletli arkadaş sonrada bir araç sürücüsü...
  13. S

0 km ile ikinci el motosiklet alırken ne kadar masraf farkı var.?

Arkadaslar merhaba Bir senelik bir motosiklet ile ayni modelin 0 km sini alirken, 2. El motosiklet almak ne kadar avantajlıdır. Yapılması zorunlu masraflardan bahsediyorum. Ikinci el bazi motosikletlere bakarken görüyorum. Ornek olarak R25 su an bakiyorum 0 km r25 16700 (2016) yine 2016 model...
  14. S

motosiklet sahibi olmadan forumda olmak ve deneyim olmadan MT 07 ile sınava girmek

Merhaba arkadaşlar Adım Sarp,foruma Balıkesir Ayvalık'tan katılıyorum ve sanırım yaş olarak birçoğunuzdan daha yaşlıyım 1976 doğumluyum.Başlıkta dediğim gibi şu anda bir motosiklet sahibi olmasam da sık sık foruma girip konuları okumaktan zevk alıyorum.Aranıza bir motosiklet sahibi olarak...

Yeni mesajlar