sao tome kullanıcısının son içeriği

1. S

NS 200 MÜ RS 200 MÜ

ARKADAŞLAR NS 200 VE RS 200 PULSARLAR ARASINDA KALDIM KULLANICI YORUMLARI ÖZELLİKLE OLMAK ÜZERE YORUMLARINIZI ALABİLİR MİYİM?:)
  2. S

Arkadaşlar kıyaslamadan ziyade tavsiye bekliyorum.

eylül ayından bu yana 2008 model bi cbf 150 kullanıyorum. Acemilikle aldıgım ıcın vıtes gostergesı olması ve çinli olmaması beni bu modeli almaya kendiliğinden ikna etti. Amacına uygun biçimde kullanılan yeterli ne istediğine bağlı olarak istekleri karsılayan bi motormuş dendi. Hakikaten de...
  3. S

TRAFİK KAZASI SONUCU SAĞLIK-SİGORTA-ÖLÜM :( YÖNÜNDEN MAĞDURİYET YAŞAYANLAR DİKKAT

]Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Belki hatırlayacaksınız ya da profilimden inceleyerek görebilirsiniz ki ben de bu sayfaya tıklayanlar gibi bir kaza mağduruyum. Çok şükür ciddi bi yara almadan kurtuldum. Konuya geleceğim. Kendim halen çukurova hukuk 3. sınıf öğrencisiyim. Ben de kendi kazamdan...
  4. S

Çalıntı motorlardaki polis muamelesi

arkadaslar çok şükür benim basıma boyle bı olay gelmedı ama basına gelen arkadaslarımınkını okuyunca sankı kendı basıma gelmıs gıbı uzuluyorum. calıntı duyurularında ortak gordugum ıkı sey var genel olarak. birincisi anlamsızca ve talihsizce cbr 250 modelinin çalınması,ikincisi ve acı olan ise...
  5. S

BAJAJ DİSCOVER 125 Mİ RKS TİTANİC 150 Mİ

arkadaşlar 4 ay kadar cbf 150 kullandım o rahatlıga titreşimsizliğe alıştım bıraz dıyebılırım sımdı degıstırmek ıstıyorum motorumu. rks titanic 150 mi yoksa bajaj diskover 125 mi alsam görüşleriniz nelerdir. aradıgım seyler konfor rahatlık kronik sorunlarının olmaması sureklı servis yollarında...
  6. S

kaza yaptım sigorta işini bilen abiler yardım

abiler 15 aralık saat 7 sularında yeşil ışıgın sonuna yetişmişken transit marka aracın kırmızıda gecmesı sonucu ezildim. arkamda bayan yolcum da vardı. allaha sukur hayati bi zarar görmedik. hastaneye kaldırıldık motosiklet orda kaldı. tedavinin ardından polis karakolunda ıfadelerımızı verdık...

Yeni mesajlar