kaza yaptım sigorta işini bilen abiler yardım

abiler 15 aralık saat 7 sularında yeşil ışıgın sonuna yetişmişken transit marka aracın kırmızıda gecmesı sonucu ezildim. arkamda bayan yolcum da vardı. allaha sukur hayati bi zarar görmedik. hastaneye kaldırıldık motosiklet orda kaldı. tedavinin ardından polis karakolunda ıfadelerımızı verdık. sigorta masraf karsılama ıslemlerı ıcın karsı tarafın ruhsat bılgılerının birer nüshasını da aldık. ve benimkini de verdim. sımdı sıze sorum bana dendı kı eve kaza raporu ve kusur oranları ıle alakalı bi tebligat gelecek. ne gelen var ne giden. acaba elımdekı evrakları hastahane polisine mi götürmem gerekiyor. motorum tamircide yatıyor. sigortaya nasıl bildiricem karsı taraf hatalı bulunursa masrafları onlar mı karsılayacak. bilgisi olan abiler varsa nasıl bi yol ızleyecegım konusunda yardımcı olurlarsa sevınırım

Senin raporu tutan merkeze git, raporu ordan alırsın. Eğer karşı taraf 8/8 suçluysa hem motorunu hemde hastane masraflarını karşı tarafın sigortası ödeyecek. Geçmiş olsun.

raporu tutan derken abi polis merkezine mi yani ilk ifade verdiğimiz

allah şükür iyiyim ya kask sayesinde hayatta kaldım kafama ciddi darbeler aldım cunku kask sagolsun hissettirmedi bile

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar