samet6630 kullanıcısının son içeriği

1. S

200 lük cg motora performans debriyaj tası takmak

İyi akşamlar arkadaşlar. cg 200 lük motorum var. performans tası taktıracagım yarın. vites araları uzuyacakmış baya usta öyle Söyledi. sizlere danışmak istiyorum .kullanan varmı aranızda .benim ön dişli 18 arka34 dişli var.bu dişlileri bitiriyor. ustada performans tası atalım dedi .bende sizlere...
  2. S

motoru 1 saat sonra çalıştırdığımda jikle ile ısıtmam gerekiyor

merhaba,benim makina çinli cg 200,motordaki sıkıntı başlıktada yazdığım gibi, motoru çalıştırıp gezdikten sonra park ediyorum. 1 saat sonra tekrar binecegim zaman motor çalışırken stop ediyor jikle çekip 40 saniye ısıtmam gerekiyor.bu şekilde ancak kendine geliyor.motorda egzantrik yok...
  3. S

200 lük cg el marsi ile calismiyor

Beyle 200 luk cg var el marsindan calistirmak icin 200 luk kavrama aldim taktirdim.fakat 2 tane aku denedik marsa basinca sadece tik sesi geliyor ,sonrasinda duruyor.usta nin dedigi tesisati komple degiselim diyor tesisatta sahse var diyor.ama farlar calisiyor kontak ac kapa yapiyor korna...
  4. S

haftada bir manfiold patlıyor.

merhabalar ,motor 200 lük cg ,sürekli haftada bir manifold patlatıyor. manifold almaktan bıktım .manifoldun demir olanını bulamadım ,benim motorun ki yatık manifold, mecburen plastik manifold takıyorum oda hemen patlıyor. ne yapmam lazım .aklıma tek bir şey geliyor,ben şehir içinde düşük...
  5. S

ruhsattaki şase nosunu yeni şaseye bastırmak

merhabalar ,benim 125 cc vitesli cg motorlu motosikletim var.bilenler belki bilir kangda 125 ,bu motoru ben yeni şase alıp cg diye tabir edilen motosiklete çevirmek istiyorum. şasesi cg olacak yani. şasenin fiyatı 150 lira ,numarayı bastırmak için zealsun fabrikası var bizim burda onlar 45...
  6. S

Krank sesi mi yoksa pistonmu vuruyor?

iyi akşamlar herkese. ben 125 lik kangda motoruma 65.5 silindir attırdım.krank ,üst kapak değişmedi .fakat motordan 250 km sonra bu ses gelmeye başladı. takan kişiye sordum ne oldu bu motora diye ,bu ses nedir dedim.ya kranktan dedi yada silindiri yemişssin dedi. açıp bakmak lazım diyor. bende...
  7. S

kangda 125 grenajı ,hangi markalarla aynı

İyi akşamlar herkese,motor 2006 model kangda 125-11 ,bu motorun komple grenajları piyasada yok. bende, başka markaların grenajı uyum sağlarsa onları montajlamak istiyorum.sizlerinde yardımını istiyorum. bu motora hangi motorların grenajı olur. motorda bu belki hatırlamayanlar olabilir ...
  8. S

125 çelik kangda vitesli motorsiklet nasıldır.

herkese iyi günler,çelik kangda 125 hakkında detaylı topic yok,bilenler bu motorsiklet hakkında bilgi verebilirmi. benım tespit ettiğim eksileri km saati çok fazla gösteriyor, 5 bin devire geldiğinde ayakta titreşimler başlıyor. yakıtı test yapamadım daha, daha önce windy 125 vardı.o 1 litre ile...
  9. S

adanadan selamlar

merhabalar ismim samet ,adanadan ,yaş 26 ,kullandığım cihaz ukh 100

Yeni mesajlar