200 lük cg motora performans debriyaj tası takmak

İyi akşamlar arkadaşlar. cg 200 lük motorum var. performans tası taktıracagım yarın. vites araları uzuyacakmış baya usta öyle Söyledi. sizlere danışmak istiyorum .kullanan varmı aranızda .benim ön dişli 18 arka34 dişli var.bu dişlileri bitiriyor. ustada performans tası atalım dedi .bende sizlere danışmak istedim. yararı olurmu gerçekten.

bugün taktırdım tası komple set şeklinde. sonuç çok iyi, vites araları uzadı baya ,neredeyse 3. vitesi kullandırmıyor. taktırmak isteyen arkadaşlar takabilir ler.

Vites araları uzadı.:sunny:

Sizin usta zincir dişlileri de değiştirmiş. Haberiniz yok.
Ya da psikolojik.:)

debrijayla vites arası uzamaz ya dişli seti yada şanzıman değişince artar usta seni iyi yemiş sende psikolojik öyle sanmışsın

debriyaj tasında da dişli var buradan oynama yapmıştır. muhtemelen 19-73 olanı 21-70 olan set ile değiştirmiştir. vites arası uzar, gücü yeterse top speed artar, tork düşer. (ama arkadaşın dişliler zaten ön dişli 18 arka 34 miş boşuna yaptırmışsın bence)

debriyaj tasında da dişli var buradan oynama yapmıştır. muhtemelen 19-73 olanı 21-70 olan set ile değiştirmiştir. vites arası uzar, gücü yeterse top speed artar, tork düşer. (ama arkadaşın dişliler zaten ön dişli 18 arka 34 miş boşuna yaptırmışsın bence)

hocam üstünde ki 18 34 dişli yi bitiriyor du. mecburen tas ile debriyaj setini değiştim. Şu an çok memnun kaldım vitesler baya uzadı motor .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar