Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkeze merhaba lar.
Suzuki GSR 600 motorum durduk yere 10bin devirden sonra gitmemeye başladı. Boşta gaz verincede sanki devir çevirmek istemez gibi deviri yavaş çeviriyor. Başına bole bi durum gelen oldumu. Boşta gaza sonuna kadar basmama rağgmen kesici bile yapmıyor 10 bindevire kadar normal...
arkadaşlar onumdeki aracın ani firen sıkması ile arkadan vurdum polis ambulaslık olay oldu motorun on granajları kırıldı.Hiçbir bilgim yok sigorta isleri hakkında nasıl yapılır bu benim motorun masrafları.
Merhaba arkadaşlarım. Benim bw's 100 2005 model hakkında bir sorunum var Şanzumanla ilgili.Kalkış yaparken "cızırtı" Gibi ses geliyor. neden olur acaba. Birde Hava filitreleri ne kadar süre içinde değişmesi gerekir. Bakımları hakkında biligi verirseniz sevirim.(Yeni aldım.2zamanlı motor)
Merhaba arkadaşlarım. Benim bw's 100 2005 model hakkında bir sorunum var Şanzumanla ilgili.Kalkış yaparken "cızırtı" Gibi ses geliyor. neden olur acaba. Birde Hava filitreleri ne kadar süre içinde değişmesi gerekir. Bakımları hakkında biligi verirseniz sevirim.(Yeni aldım.)
Herkeze selamlar. Ben derbi gp1 250 almak istiyorum ama 2014 yılı için forumlarda güncel birşey bulamadım. Sizce almalımıyım 6,000 tl ye 2006 model'leri var yaklasık 28,000 km ile 40.000 km ile degişmektedir.Yorumlarınızı bekliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:30 ---------- bir...