Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamın aleyküm . Motorumla kaza yaptım ve farı kırıldı. Sanayide toplattım ve usta kare far takmış .Bende sevmiyorum .Acaba sıfırını almak yerine hurdacıdan yuvarlak araba farı alsam motora uyar mı ? MOTOR = MONDİAL SUPERBOY 100
Selamın aleyküm.Son zamanlarda etrafımda görüyorum.Bütün motorların dörtlüleri yanıp sönmeden full yanık bir şekilde duruyor. Bende yapmak istiyorum. Yapma amacım kekoluk değil. Trafikte farkedilmek. Bilen varsa anlatırsa sevinirim.
Öncelikle selamın aleyküm. Kullandığım Motor Mondial 100 Superboy. Motor üzerinde bir değişiklik yapmak istiyorum. Superboyun kafasını (Far kısmını ) söküm yerine Mh Drift kafası takmak istiyorum. Sizce nasıl olur . Birde muaneden geçermi . Ne demişler bin bilsende bir bilene sor ...
Öncelikle selamın aleyküm. Motorum Mondial 100 Superboy. Şu 1 aydır tek veya 2 kişi farketmeksizin yolda giderken sürekli amortisörlerden gıcırdama geliyor . Son kademe Gevşek kullanıyordum uzun süre. Sonra gıcırtı yapmaya başlayınca sıktım ve şuan orta seviye. Sanki biraz daha arttı . Sizce...
Öncelikle selamın aleyküm. Kullandığım Motor Mondial 100 Superboy. Motor üzerinde bir değişiklik yapmak istiyorum. Superboyun kafasını (Far kısmını ) söküm yerine Mh Drift kafası takmak istiyorum. Sizce nasıl olur . Birde muaneden geçermi . Ne demişler bin bilsende bir bilene sor ...
Öncelikle Merhaba. Motoruma Top case çanta aldım taktım ve normal yolda giderken çok titriyor ve sesi acayip rahatsız ediyor. Neler yapabilirim. Şimdiden teşekkürler :D
Bir sitede motorsikletin arkasına takılan top case çantaların ruhsata işlenmesi gerektiğini okudum. Sonra baya araştırdım ve başka bir sitede
askıya alındığını ve sonrada kalktığını duydum ( Ticari amaçlı olmayanlar için)
peki bu uygulama hala yürürlüktemi yoksa kaldırıldımı bunu cevaplarsanız...
Merhabalar . Şuanki motorum olan Kuba xy100-e yi satıyorum. Ve 2. el bir motorsiklet alıcağım bütçem linklerdeki motorlara yetiyor . Sizce hangisini almalıyım.
150 cc yapılmış Mg Superboymu ...
Merhabalar. Bende Kuba xy100-e var. Farlarım yanmıyor. Fren basınca stop lambası yanmıyor uzun kısa çalışmıyor. Kısacası ışık namına birşey yok .Bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olursanız sevinirim !!!!!
Merhabalar. Şuanki kullandığım motorsiklet kuba xy100-e . 11.000 km de. Kışa doğru allah kısmet ederse Mondial Mg Prince almak istiyorum . Bu motor hakkında bilgisi olan varsa nasıldır bi anlatırsa sevinirim .
Merhabalar. Adım Salih. Edirne / Merkez de oturuyorum. 17 yaşındayım . Kullandığım motorsiklet Kuba xy100-e . Aranıza yeni katıldım . Şimdiden memnun oldum :)