Arama sonuçlarınız

1. S

MOTORA ARABA FARI !!!!!

Selamın aleyküm . Motorumla kaza yaptım ve farı kırıldı. Sanayide toplattım ve usta kare far takmış .Bende sevmiyorum .Acaba sıfırını almak yerine hurdacıdan yuvarlak araba farı alsam motora uyar mı ? MOTOR = MONDİAL SUPERBOY 100
  2. S

Dörtlüler ???

Selamın aleyküm.Son zamanlarda etrafımda görüyorum.Bütün motorların dörtlüleri yanıp sönmeden full yanık bir şekilde duruyor. Bende yapmak istiyorum. Yapma amacım kekoluk değil. Trafikte farkedilmek. Bilen varsa anlatırsa sevinirim.
  3. S

Mondial 100 superboy biraz değişiklik

Öncelikle selamın aleyküm. Kullandığım Motor Mondial 100 Superboy. Motor üzerinde bir değişiklik yapmak istiyorum. Superboyun kafasını (Far kısmını ) söküm yerine Mh Drift kafası takmak istiyorum. Sizce nasıl olur . Birde muaneden geçermi . Ne demişler bin bilsende bir bilene sor ...
  4. S

Amortisör Gıcırdaması !!!!!!

Öncelikle selamın aleyküm. Motorum Mondial 100 Superboy. Şu 1 aydır tek veya 2 kişi farketmeksizin yolda giderken sürekli amortisörlerden gıcırdama geliyor . Son kademe Gevşek kullanıyordum uzun süre. Sonra gıcırtı yapmaya başlayınca sıktım ve şuan orta seviye. Sanki biraz daha arttı . Sizce...
  5. S

Düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim !!

Öncelikle selamın aleyküm. Kullandığım Motor Mondial 100 Superboy. Motor üzerinde bir değişiklik yapmak istiyorum. Superboyun kafasını (Far kısmını ) söküm yerine Mh Drift kafası takmak istiyorum. Sizce nasıl olur . Birde muaneden geçermi . Ne demişler bin bilsende bir bilene sor ...
  6. S

Top case Titreme Sorunu

Öncelikle Merhaba. Motoruma Top case çanta aldım taktım ve normal yolda giderken çok titriyor ve sesi acayip rahatsız ediyor. Neler yapabilirim. Şimdiden teşekkürler :D
  7. S

Motorsikletlere Takılan Çantalar Ruhsata İşleniyor mu ?

Bir sitede motorsikletin arkasına takılan top case çantaların ruhsata işlenmesi gerektiğini okudum. Sonra baya araştırdım ve başka bir sitede askıya alındığını ve sonrada kalktığını duydum ( Ticari amaçlı olmayanlar için) peki bu uygulama hala yürürlüktemi yoksa kaldırıldımı bunu cevaplarsanız...
  8. S

Acill İhtiyaçtan Satılık Sorunsuz Cup (EDİRNE/MERKEZ)

Acil nakite ihtiyacım olduğundan bebeğimi satıyorum .. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-cok-temiz-sorunsuz-cup-189830458/detay:pale:
  9. S

Sizce Hangisi !!!

Merhabalar . Şuanki motorum olan Kuba xy100-e yi satıyorum. Ve 2. el bir motorsiklet alıcağım bütçem linklerdeki motorlara yetiyor . Sizce hangisini almalıyım. 150 cc yapılmış Mg Superboymu ...
  10. S

Elektrikten Anlayanlar bakabilirmi !!

Merhabalar. Bende Kuba xy100-e var. Farlarım yanmıyor. Fren basınca stop lambası yanmıyor uzun kısa çalışmıyor. Kısacası ışık namına birşey yok .Bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olursanız sevinirim !!!!!
  11. S

Mondial Mg Prince ?

Merhabalar. Şuanki kullandığım motorsiklet kuba xy100-e . 11.000 km de. Kışa doğru allah kısmet ederse Mondial Mg Prince almak istiyorum . Bu motor hakkında bilgisi olan varsa nasıldır bi anlatırsa sevinirim .
  12. S

Edirneden Herkeze Merhaba

Merhabalar. Adım Salih. Edirne / Merkez de oturuyorum. 17 yaşındayım . Kullandığım motorsiklet Kuba xy100-e . Aranıza yeni katıldım . Şimdiden memnun oldum :)

Yeni mesajlar