Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teklemeden dolayı hava filtremi sökmüştü tamirci bende karbüratöre açık hava filtresi taktım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:31 ----------
motorum devir sonunda tekliyor idi tamirci. hava filtresini söktü ve düzeldi .. bi zararı varmıdır? hava filtresinin oldugu yerden eksoz açık gibi ses geliyor...
motorsikletime alt sakal takmak istiyorum görüntü için hani şu ybr 125 lerde olan . ama onlarınki uymuyor herhalde bu alt sakal konusunda ne yapıcagım nereden bulurum nasıl ayarlarız onu site sakinleri :)
motorsikletim asya hero 125 . bi sorunum var motorsikletime tam gaz verdigimde kerkinme yapıyor. ama devri sonda oldugundada yapıyor olmadıgındada yapıyor. son gazdan 1 cm felan gaz kıstımmı son devri görüyor ama bu nasıl bir şey ben anlayamadım bana bir yardımcı olabilirmisiniz