Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sürat sevmedlglmden dolayı makinami sattım. Şimdi de şehir içinde rahat kullanabilecegim bi motor almak istiyorum. Forumlardan okuduğum kadarıyla hyosung gv250 hakkında olumlu yazılar okudum. Ama gel gör ki ustalara sorduğumda uzak dur diyorlar. 650 lik yada shadow hem yakıt hemde şehir içi...
abilerim ablalarım. ilk defa vitesli bir makina kullanacağım. sabah getirdi usta motoru teslim etti. kapıdan bana bakıyo ama üzerine inan çıkmaya korkuyorum. sebebide acaba vitesleri karıştırır mıyım, debraiyajla olan ilişkim nası olacak, durunca kalkabilecem mi vs vs ... imdaaat esos yardım edin
ben samsundan yazıyorum arkadaşlar. bugüne kadar 100 lük bi cup motosikletim vardı. forumlarda dolaşırken burdaki arkadaşların cbr125 cbf150 tvs apache yazılarını okuyordum. ve tvs' ye acaip kapıldım. nihayet bugün bir tane aldım. bilmiyorum nası yaptım :silent: neyse tekrardan herkeze merhabalar