Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar Bu kitabı her yerde aradım ama bir türlü satılan veya internet'te pdf'si olan bir site bulamadım bilen varsa ulaşabileceğim bi yer veya site varmıdır?
Günaydınn Kahramanlarda bulabileceğim 1800tlye kadar sıfır kask tavsiyesi bekliyorum sizden.
NOT:
Lütfen internet linki atmayınız siteden al diye, kahramanlar içinde max 1800e kadar ve firma adını yazar iseniz sevinirim.
Merhabalar konuyu arkadaşım adına açıyorum.
300 tlye kadar güneş vizörü olan yedek parçası kolay kolay bulunabilen ucuz bütçeli kask arıyoruz tavsiyelerinizi bekliyoruz.
Merhabalar ninja 250Sl motorum var,hafta sonu orjinal egzozdan tigera geçiceğim yanlız tigerı taktırdıktan sonra motorun orjinal halinde değişiklik yapılmasına gerek varmı? Yani bilmediğim bişeye ayar yapılması felan gerekiyormu?
Merhabalar 2.El cbf150 alma arifesindeyim Sahibindende bi ilan buldum. 18k'da Açıklamada 2000 km'lere doğru sübab ayarı bozukluğuna benzer bir ses geldiğini yetkili servisinde bakıldığını silindir üst kapak ve sübabları garanti kapsamında değiştirildiği yazıyor. Ek olarak egzos katalizöründe...
Merhabalar Gelecek haftaya eldiven Alıcam Fakat iki eldiven arasında kaldım, ikisinin fiyatıda birbirine çok yakın.Benim için fit olması ve koruyucu olması önemli Ama Burda Five gloves daha fit ama alpinestars kadar koruyucu olduğunu düşünmüyorum.Hangisini almalıyım emin değilim.Siz olsanız...
Daha Demin eski püskü bisanımı çalmaya çalıştılar. Bucada olan varsa 1.75-1.80 boylarında zayıf siyah yelek siyah beyaz eşofman saçları dalgalı çok uzun değil bir tane serseri.Motorun direksiyon kilidi bile açık değildi. kilitsiz motorlara öncelikli davranıyorlar.Beni görür görmez topukladı...
Merhabalar
Kafamda (rsı) saksı ile dolaşmaktan bıktım. max 900 tl ye kadar kask arayışındayım. Ve kafama hjc'nin bu modeli takıldı: Dot ve snell sertifikası var
http://www.motosikletaksesuarlari.com/HJC-FG17-Ohama-MC1-Kirmizi-Yesil-Beyaz-Kapali-Motosiklet-Kaski_18264.html
Hjc'nin kaskları...
Merhabalar
Ninja 250sl motoru 800km rodaj bakımına götürdüğümüzde motor 1000 kmde idi servis bu motoru artık 5000kmde getireceğimi söyledi ama kitapcığa baktığımda 1600kmde bakıma götürmem gerektiği yazıyor motor şuan 1520 kmde ben bu motoru 1600km bakımına götürücekmiyim? Veya 5000kmde mi...
Merhabalar
Birkaç kişiden duyduğuma göre motor 249cc 4 silindir ve 45ps imiş Önden aynı panigale benzetmişler.
http://nexgenbikes.com/site/2014/09/25/kawasaki-4-cylinder-ninja-zx25r-zx25rr-or-zx250-specification-leak/...
Merhabalar.
Buradan Motoruma Şampuan ,genel temizleyici ve Sünger Alıcam. Acaba Site Güvenlimidir.
Bu Arada Arexons Şampuan İyimidir. Kullanan Varmı tavsiye edermisiniz.