http://www.feyizoglu.com Sitesi Güvenilirmi

Merhabalar.

Buradan Motoruma Şampuan ,genel temizleyici ve Sünger Alıcam. Acaba Site Güvenlimidir.

Bu Arada Arexons Şampuan İyimidir. Kullanan Varmı tavsiye edermisiniz.

alışveriş yaptığım en kibar en delikanlı insanlar.Arexons ürünleri kalitelidir, hertürlü güvenebilirsin.

Bircok kez alış veriş yaptim bi sorunla karsilasmadim en guvenilir sitelerdendir.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
motosiklet aksesuarları satan siteler arasında en iyi hizmet veren sitedir kanımca

biraz önce ordan geldim :) feyizoğlu iyidir. online olarak da güvenle alışveriş yapabilirsin

feyzioğlu iyi ve güvenilir bir yerdir.çeşidide boldur,güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Net üzerinden bilmemde, mağazada çok ilgili insanlar. Yardımcı olmak için resmen mücadele veriyorlar. Dangalak Hasanpaşa ve kızıltoprak esnaflığı yok adamlarda. İnternet satışıda aynıdır diye tahmin ediyorum.

Herhalde motosiklet aksesuar ve giyimde güvenebileceğiniz 3-4 yerden birisi:cat:

Bir çok kez alışveriş yaptım, problemsiz ve düzgün işleyen bir satış sistemleri var.

Şu ana kadar gördüğüm motosiklet üzerine en iyi mağaza. Netten alışverişte de en hızlısı. Keşke böyle yerler çoğalsa.

feyizoğlu Türkiyenin belkide en güvenilir onlıne sitesidir...o derece sağlam bir Aile Şirketi...

sahibiyle kişisel ahbaplığım var..bir sıkıntın olursa ben yardımcı olurum...ki olmaz...:p

Ben de alisveris yaptim, hatta sozlu olarak telefonda anlasip eft yaptim ve ertesi gun geldi urun. Yani hicbirsey iddia edemezdim gondermese oyle soyleyeyim. Guvenilirdir. Ve insan guvenmeyi ozluyor.

Motosikleti
Tracer 7
İlk motorumu aldığımdan beri hem mağazadan hemde defalarca online alışveriş yaptım hiç sorun yasamadım.montumu,2 kaskmi,eldivenlerimi,brandami burdan aldım.icime sinmeyen üründe iademide yaptılar...valla hiç bir tanışıklığım yoktur,beni isim olarak bilmezler ama ben şahsen kefilim kendilerine...gercekten düzgün insanlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar