Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya arkadaşlar R125 me kendi hazırladığım özel dizayn şekillerden ve önüne de numara yazdırmak istiyorum.Bunu yapabileceğim bilindik,sağlam,güvenilir bir yer varmı bildiğiniz...Ya da bunları yapanlara ne deniyor onuda bilmiyorum.Oto sanayi sitelerinde yaparlarmı.Ya da Mümkünse Özel bir firma adı...
Teslim alma Faslı biraz uzadığı için ancak bugün yükleyebiliyorum resimleri.Bu renkten sadece 2 tane geldi Türkiye’ye.İyi ki mavi diye diretmişim.4 Günde150 km yaptım.Daha motor yeni olduğu için fazla zorlamıyorum açıkçası.Perfonmansı hakkında birsey diyemem birkaç binden sonra görücez...
Herkese merhabalar öncelikle...Aranıza yeni katıldığımı belirtmek istiyorum...Cok mutluyum ve mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim.Bayan olmanın zorluklarına gögüs gererek,Uzun süren motor edinme savaşımı kazanmış bulunmaktayım ve ailemi ikna ederek ilk motorum olacak Yamaha YZF-R125 i...