Rr6 kullanıcısının son içeriği

1. Rr6

Yamaha YBR Hakkında Yardım

Merhaba Arkadaşlar allah kısmet ederse bu pazartesi motorumu satıp bir ybr almak istiyorum (eski bir ybr ci olarak) satışta problem çıkmaz ise toplamda 1800 tl param var bu fiyata tabi eski kasalardan alıcaz kaçınılmaz:) 2008 , 2009 model bir ybr bakıyorum , eğer ybr si olupta bu fiyata...
  2. Rr6

iş arıyorum

merhaba arkadaşlar , başlıktanda anlaşıldığı gibi kendimi geliştirebileceğim bir motosiklet tamir bakım servisi arıyorum.. hafta içi kursumun olmasından dolayı hafta sonları çalışabilirim , 91 doğumluyum marmaris' te toplamda 2 yıla yakın motosiklet tamirciliği yaptım scooter motorlar üzerine...
  3. Rr6

27 Ekim İstanbul Avrupa Buluşması

Evet Arkadaşlar , 27 ekim pazar günü tüm istanbul avrupa kıtası motorcularının bir araya gelmesini istiyorum , hem tanışma hem sohbet muhabbet açısından yer olarak istanbul bakırköy ü seçtim ama yeri zamanı aramızda konuşup kararlaştırabiliriz siz nedersiniz ? Olur Diyorsanız Hemen Listeye...
  4. Rr6

Zenci Olmak

Arkladaşlar ben zenci olmak istiyorum ne yapmam lazım:pale:
  5. Rr6

Evden Özel İngilizce Dersi

Evet Arkadaşlar , İlk Öğretim Orta Okul ve Lise Öğrencilerine Evden İngilizce Dersi Veriyorum İsteyen Olursa 0553 454 80 65 numaralı Telefondan Bana Ulaşabilirler Semt Olarak Halkalı / İstanbul da İkamet Etmekteyim
  6. Rr6

Caddebostana Gidiyoruz

Arkadaşlar Önümüzdeki hafta içi birkaç arkadaş caddebostana gidip sahilde sabahlayalım diyoruz , orda çadır kurmak mümkünmüdür ? veya en yakın neresinde kurabiliriz ? Şimdiden Cevaplarınız İçin Teşekkürler:rendeer: katılmak isteyen arkadaşlar olursada bekleriz..
  7. Rr6

Motosiklet Ustalarından İş konusunda yardım

Evet Arkadaşlar , Sizden iş konusunda yardım istiyorum.. daha önce çin malları konusunda stajımı çeşitli servislerde tamamlamıştım ama yetmiyo sadece scooter'larla uğraşmak ve bunun viteslisi ve büyük tarzları var , ek iş olarak kendimi motosiklet tamirine adamak istiyorum.. tek sıkıntım...
  8. Rr6

Bayramın İlk Günü İstanbulda Avrupa da Olanlar ?

Evet Arkadaşlar , Bayramın İlk Günü İstanbul Avrupa Yakasında Kimler Var ? Bi Buluşma Yapalım Diyorum Nedersiniz ?
  9. Rr6

Orjinal 7 bin Kilometrede Chopper Sıfır Ayarında

Orjinal 7 bin Kilometrede Chopper Sıfır Ayarında Not : Fiyatı Düşürdüm Arkadaşlar 3 Ay önce aldığım motorumu paraya sıkıştığım için satıyorum , aldığım kişi aile dostumuzdu daha motorun ilk alındığı günü biliyorum kendisi sürücü kursu hocası olduğundan çok az kullandı bende aynı 500 - 600 km...
  10. Rr6

Marmara Forumda Buluşuyoruz !!

Moderatör Arkadaşlar Bu Bölüme Yazma Nedenim Hemen Bugünkü bir Buluşma olması , etkinlikler bölümüne oyüzden İstemedim Onay için Zamanımız Olmadığından.. Evet Arkadaşlar bugün saat 20:30 da İstanbul Marmara Forumdayız Gelmek İsteyenler Katılabilir Telefon Numaram 0553 454 80 65 Bu Numaradan...
  11. Rr6

Buluşmalar (Toplanmalar) Hakkında

Değerli Moderatör Arkadaşlarım Lütfen Bu Başlığı Silmeyin , Bildiğiniz üzere motosikletimi satıyordum çünkü hem maddiyata sıkışmıştım hem motosikletçi çevrem sıfırdı , Şimdi ben bu eskiden olan duygumu yeniden alevlendirmek ve hayatıma renk katmak istiyorum , bütün gün kurslarda derslerde...
  12. Rr6

Orjinal 7 bin Kilometrede Chopper

Arkadaşlar 3 Ay önce aldığım motorumu paraya sıkıştığım için satıyorum , aldığım kişi aile dostumuzdu daha motorun ilk alındığı günü biliyorum kendisi sürücü kursu hocası olduğundan çok az kullandı bende aynı 500 - 600 km anca yapmışımdır ve parçaları , kilometresi tamamen orjinal. tek yapılan...
  13. Rr6

iş'e ihtiyacım var

merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere bilişim sektörüyle uğraşıyorum , bir ara motosiklet servisi falan düşündüm ama kısmet olmadı:pale: şuan ofisim olmadığı içinde freelance olarak evden çalışıyorum ve paraya çok çok sıkıştım ne yazıkki:pale: , belki sizlerin buranın bir faydası olur...
  14. Rr6

Karabük MT ye Sesleniyorum ...

Evet arkadaşlar yakında (1 ay içinde) İstanbul'dan artık bunaldığım için karabük e yerleşme kararı aldım " memleketime " orda motorcu ortamı varmıdır ? nerelerde bulunurlar , aralarına yeni kişi alırlarmı ? ve orda bulunan evimizin alt tarafında dükkan yapılabilecek bir alanımız var...
  15. Rr6

hepimiz istiyoruz ama ...

arkadaşlar her gün kamp ile ilgili bir sürü arkadaşımız konu açıyor .. bende bu ayın 25 inde kamp yapalım diye etkinlikler bölümüne topic açmıştım ama kimse rabet göstermedi.. bu durumda en sonunda konuyu buraya açma kaarı aldım:cat: evet arkadaşlar bu ay sonuna kadar Kamp yapalım tarihleri...

Yeni mesajlar