iş'e ihtiyacım var

Rr6

merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere bilişim sektörüyle uğraşıyorum , bir ara motosiklet servisi falan düşündüm ama kısmet olmadı:pale: şuan ofisim olmadığı içinde freelance olarak evden çalışıyorum ve paraya çok çok sıkıştım ne yazıkki:pale: , belki sizlerin buranın bir faydası olur dedim:salut:

başlıca olarak grafik tasarım işi yapıyorum ( Kurumsal İşyeri Logo , Kartvizit , Afiş ve Poster Tasarımları ) acaba bizden ihtiyacı olan varmıdır ? yada tanıdığınız kişilerin falan ihtiyaçları olurmu böyle bi konuda:pale: çünkü gerçekten çok sıkıştım arkadaşlar projelere ihtiyacım var ,

Şimdiden yardım eden herkese çok ama çok teşekkür ederim , iyiki varsınız ,

Telefon Numaram : 0553 454 80 65 sağlıcakla kalın :pale:

merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere bilişim sektörüyle uğraşıyorum , bir ara motosiklet servisi falan düşündüm ama kısmet olmadı:pale: şuan ofisim olmadığı içinde freelance olarak evden çalışıyorum ve paraya çok çok sıkıştım ne yazıkki:pale: , belki sizlerin buranın bir faydası olur dedim:salut:

başlıca olarak grafik tasarım işi yapıyorum ( Kurumsal İşyeri Logo , Kartvizit , Afiş ve Poster Tasarımları ) acaba bizden ihtiyacı olan varmıdır ? yada tanıdığınız kişilerin falan ihtiyaçları olurmu böyle bi konuda:pale: çünkü gerçekten çok sıkıştım arkadaşlar projelere ihtiyacım var ,

Şimdiden yardım eden herkese çok ama çok teşekkür ederim , iyiki varsınız ,

Telefon Numaram : 0553 454 80 65 sağlıcakla kalın :pale:

Eniştem desinatör tekstil tasarımlarından anlarsanız size referans olayım

insallah bulursun guzel arkadasim ama benim elimden bisey gelmez malesef.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
KArdeş grafik tasarım yapıyorsan senin yerinde olsam bir dergi seçerim ve sayfalarından bir kaçını kendi bakış açıma göre yeniden yaparım indesing da sonra adamlara mail atarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar