Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar
honda servisinde 1000 bakımında bugün zincir temizleme konusunu sorduğumda
"Motorunuz cb 125 ace.Zincir temizliğini biz super moto için öneriyoruz.Sizin motorunuz hafif zincir çok zorlamaz.her 300 km de bir yağını kontrol edin periodik bakımını aksatmayın yeter.zinciri temizlemeden...
Merhabalar...
Geçenlerde Side tarafına gezmek için yola çıktım ağır yük basmamdan dolayı süratli girdiğim kasiste bagajımın dili kırıldı ve sırtıma yapıştı.her tarafından bağlayarak geri dönmek zorunda kaldım ki ipi bulana kadar full ekipmanla sıcağın altında bir kaç otel gezip ip aradım...
Motosiklet alacağım zaman iyice araştırma yapmama rağmen Honda Ace hakkında kafamda tonla soru işareti vardı.Yeni alacak arkadaşlara yardımı dokunabilir diye bu yazıyı yazmak istedim.Motosikletle yeni tanışmış bir kişinin şahsi görüşleri olarak yazılan bir yazı olsun istedim.Bu yazı tamamen...
Merhaba herkese
Foruma yeni üye oldum.Yeni motosiklet kullanıcısıyım.Antalya'da şehrin gürültüsünden uzaklaşmak adına motor tutkum alevlendi.Gittim commuter bir motor aldım.Motor rodajda yavaştan açmaya çalışıyorum.Antalya'da ikamet eden ve yakın yerlere günübirlik geziye çıkmak isteyen...