Roma kullanıcısının son içeriği

1. Roma

Egzozu boyamak

Stok, metalik ya da bu yüksek ısıya maruz bırakılıp renkli menkli yapılan harici başka renkte egzoz gördünüz mü ki. Ben hiç denk gelmedim açıkçası banada mantıklı gelmedi ama işte aklımada takıldı, ya tutarsa?
  2. Roma

Egzozu boyamak

Tabii öyle ama değişiklik denemek istedim birazda.
  3. Roma

Motosiklet ayak braketi tek başına değiştirilebilir mi?

O en büyük vida arka şasiyide tutuyormuş bu arada. Baya uğraştırıcı yani dediğiniz gibi 3 vida sökmekle olmuyor. Aynı sorunu yaşayan olursa anlatabilirim detayını.
  4. Roma

Egzozu boyamak

Öncülük edelim derken tekrar masrafa girmeyelim 😃
  5. Roma

Egzozu boyamak

Merhaba, egzozumun rengi iyice attığı için siyah yanmaz sprey boya ile boyayacaktım. Sprey boya bakarken bi anda karşıma kırmızı yanmaz sprey boya çıktı. Normalde hiç aklımda yoktu ama düşününce kırmızı bir egzoz motoruma çok ama çok yakışır. Tabii düşündüm ve böyle antin kuntin bi egzozu...
  6. Roma

Benelli BKX 125

125cc olmasına rağmen güçlü ve gösterişli duruyor.
  7. Roma

Jant boyamanın maliyeti ne olur

Hepiniz bir sürü bir sürü öneri yapmışsınız çok teşekkür ederim. Önerilerinizi düşündüm belki çok uğraşsam yaparım ama o kadar iyi değildir işçiliğim. Yaptırsam daha iyi olacak. Ancak konu başlığındada gördüğünüz gibi asıl sorum bu işin maliyeti. Tabii ki değişken ancak ortalama bir fiyat...
  8. Roma

Jant boyamanın maliyeti ne olur

Merhaba, TVS Apache RTR200 sahibiyim. Jantların rengini kırmızı yapmak istiyorum. Ancak maliyeti ne kadar olur hiçbir fikrim yok. Kaplama mı daha uygun olur, boyama mı? Kendim boyayabilir miyim? Aşağı yukarı ne kadar tutar bu işlemler? Şöyle bir görüntü istiyorum.
  9. Roma

Peki vites kolunun olduğunu sökünce ayarı bozulur mu?
  10. Roma

Merhaba, ayak pegini tutan kısım kırıldığı için parçanın yenisini sipariş ettim ve söküp yenisini taktıracaktım ama sanayide 300 TL dediler. Yani verilmeyecek bir para değil ama bana çok geldi. Elim anahtar, alyan falan tutuyor. İyi kötü anlarımda bu işlerden ama direkt bir motosiklet üstünde...

Yeni mesajlar