rodny kullanıcısının son içeriği

1. R

ruh eşimle tanıştım

Hayırlı olsun kazasız belasız.
  2. R

Egzozdan yanık pis zift kokusu gelmesi HK.

Egzos dışına bile gelse ısınınca koku ortaya çıkıyor yine aklınızda bulunsun bir öneridir
  3. R

Egzozdan yanık pis zift kokusu gelmesi HK.

E şıkkı kedi sidiği :D Güzelce bir yıkayın
  4. R

250cc günlük uzun yol için motor tavsiyesi

Bütçe belirtmemişsiniz ama böyle günlük yoğun kullanım için scooter daha sağlıklı olacaktır. Sym, Kymco markalarının scooterları çok dayanıklı oluyor fiyat performans olarak düşünülebilir. Ama bütçe uygun ve alım satım hızlı olsun diyorsanızda Xmax 250, Forza olabilir.
  5. R

Kawasaki Zx6R 2024-2026 İkinci Geri Çağırma

Sorunun markada veya markalarda olduğunu düşünmüyorum. Sorun genel olarak Türkiyede
  6. R

kaza yaptım :(

Kontrollü ışık olan bir yerde sinyalsiz şekilde dönüyorsa bence araç asli kusurludur ama sana da kusur çıkar %75 araç %25 motosiklet gibi. Sahsi düşüncem bu şekilde. Takipteyim
  7. R

Sıfırdan farksız acil ihtiyaç

Merhaba, acil ihtiyaç. Detaylı bilgi ilanda mevcut. Buradan ya da linkten msj atabilirsiniz. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-8-aylik-2024-model-1000km-tertemiz-baslangic-chopper-1306086719/detay
  8. R

Paslı Disk

sonrasında çok iyi temizlemek gerekir ama güvenlik sorunuda yaratabilir bilemedim bende
  9. R

Paslı Disk

Wd40 çıkarmadı mı bu pasları?
  10. R

Bikerjeans Pantolon Paça tadilatı

Bana da yapılabilir geldi sonuçta bir şekilde dikilip birleşiyor bunlar yekpare değil. Önemli olan usta terzi bulmak
  11. R

Bende bir huy var...

Merak etme senden almadığı tıraş parasını, asgari ücretle çalışıp çektiği 36 aylık ihtiyaç kredisiyle aldığı Iphone 17 pro max'ını gördüğü müşteriden alıyor zengin sanıp :D
  12. R

A2 ehliyet sekiz çizme

Evet kastettiğim şey oydu yere bakılmamalı yani hedefe bakılmalı anlamında. Yoksa dönerken düz bakmak gerektiğini neden söyleyeyim :D
  13. R

A2 ehliyet sekiz çizme

200cc için 2. vites rölantisi yeterli olur bakış karşıda olacak vücutla hareket eder zaten motosiklet. Çok da dar yapmamanı öneririm ne kadar dar dönersen yatırma ya da refleks olarak ayağını yere koyma ihtimalin artar
  14. R

Motorum bağlandı

Arka planda polisle iş çeviren bir otoparka denk geldiysen 5-7 binden aşağı çıkaramazsın hiç bir şey de yapmazsın parayı öde ve çıkar inan polismiş, belediyeymiş, cimermiş hiç bir işe yaramıyor bu mafyalar karşısında. Sorsan yediemin tarifeleri var. Yersen
  15. R

Toprak Razgatlıoğlu'nun MotoGP Kariyeri

Tek temennim sakatlık, kaza bela olmasın başarılar şampiyon

Yeni mesajlar