Robinson_C kullanıcısının son içeriği

1. Robinson_C

2022 Forza Satılıp 2026 Forza Alınırmı

260.000 ₺ ye anlaştığım arkadaş anlaştığımız günün sabahına gelecekti sabah aradım açmadı sonra mesaj attı almıyacapım işim çıktı dedi :) pazartesi mayısın başında 260 yerine 270 bin ₺ ye başka birsine sattım her şeyde bir hayır varmış demek ki,
  2. Robinson_C

Japon Malından Şaşmayacaksın Honda'nın Far Değişimi

Tabikide söyledim çok memnun oldu alan arkadaş,
  3. Robinson_C

Üfffff yav nereye bağladın yukarıda görme filan , neyse selametle,
  4. Robinson_C

Ne anlatıyorsun sen yav gücün varsa malın iyisini alırsın 10 yıl geçsede böylede hizmet alırsın işte, ben çin malı almayın filan mı dedim, adamların yaptığı hoşuma gitti paylaştım,
  5. Robinson_C

Görsel aktif üstadım görüntüleniyor,
  6. Robinson_C

Çin düşmanı değilim ama Çinli bir firma böyle bir hizmet ver motosiklette,
  7. Robinson_C

Yaklaşık 2 sene önce cb125r motorumu sattım az önce hondadan gelen mesaj,
  8. Robinson_C

2024 değil 2022 sattığım 2026 nın tek beğenmediğim yanı düdük gibi bir ekran koymaları x-max ise fiyat olarak pahalı,
  9. Robinson_C

@ arndiol Yurtdışı işim var ama kesin değil o gazla satışa koydum geride ticareti bozamam söz verdim bir kere tamam dedim, medem satılacak o zaman 4 yaş genç olanı alırım diyorum, @ denizz1 X-max de düşündüm ama fiyat forza gibi değil daha çok fark vermem gerekiyor,
  10. Robinson_C

Merhaba arkadaşlar nasılsınız, 2022 forza sahibiyim nokta hatasız çantalı aksesuarlı motorum var 4156 km de neredeyse sattım gibi 260.000 ₺ ye, iki sorum var birincisi sizce nasıl fiyata satmışım, ikincisi 2026 model forza alınır mı çantalı pek tutulmadı filan deniliyor o yüzden kararsızım...
  11. Robinson_C

Forza 250 Direksiyon Takoz Gibi Oldu

Lastik patlamış arkadaşlar, desteğiniz için teşekkürler, Her iki eli bırakınca 50-60 hızı geçince acayip titreme oluyor onu bakım zamanı servise söyleyeceğim ama daha önceki araştırmalarımda gördüm titreme kronikmiş galiba bu forzalarda, @ denizz1 Hiç 3 LT yi geçmedi üstadım,
  12. Robinson_C

Kış geldi, motorlar yattı mı?

01.11.2025 kaldırırım 01.5.2026 da binerim yıllarca bu düzenimi bozmam,
  13. Robinson_C

Forza 250 Direksiyon Takoz Gibi Oldu

Benimki bundan daha beter, ama dediğim gibi geçen bindiğimde neredeyse düşecektim ilk kez böyle oldu, ama motoru kaldırdığım için şu an yapacak pey bir şey yok, :( büyük ihtimal sizinde dediğiniz gibi ya lastik canlar ya da furş takımı,
  14. Robinson_C

Motosiklette Eldiven Takma Zorunluluğu Getirildi

Komple motoru yasaklasınlar kurtulalım şehir içinde eldiven takmak nedir yav,

Yeni mesajlar