RJ-94 kullanıcısının son içeriği

1. RJ-94

Bilecik-Sakarya civarlarında oturan arkadaşlara yol ile ilgili bi soru

Dostlar merhaba,2 gün sonra geziye çıkmayı planlıyorum İstanbuldan Eskişehire kadar gideceğim, Bursa üzerindenmi gideyim yoksa Sakarya-Bilecik üzerindenmi ? Bilecik-Sakarya arası yollar nasıl dublemi tek şeritmi bilgisi olan lütfen yardımcı olsun şimdiden teşekkürler :)
  2. RJ-94

Uygun trafik sigortası / Istanbul

Arkadaşlar Yamaha YBR 125ESD motosikletime trafik sigortası yaptırıcam. Uygun biyer biliyor musunuz ? Şimdiden teşekkürler :)
  3. RJ-94

Gaziosmanpaşa'dan Şirinevler'e yol tarifi.

Konuyu buraya açıyorum ama umarım yanlış bölüm değildir :) herneyse dostlar yarın Gaziosmanpaşa'dan Şirinevler'e geçicem o tarafları pek bilmiyorum uygun güzergah tarif edebilecek dostum varsa acil yardımınızı bekliyorum :) Motosiklet ile gidicem, Şimdiden teşekkür ederim.. :):cat:
  4. RJ-94

Yamaha YBR 125 2012 Honda CBR 125 ile takas olur.

Arkadaşlar Yamaha YBR 125'im var 2012 model Honda CBR 125 ile takas etmek istiyorum 2006-2007 model Honda CBR 125 düşünüyorum. Motosikletim 6bin kilometrede Çok temiz, Koruma Demirleri ,Tank koruma kılıfı vs var. En ufak bi düşüş sürtme vs yaşanmadı.
  5. RJ-94

Yenikapı - Bursa feribot seferleri.

Merhaba dostlar,İstanbul Gaziosmanpaşada oturuyorum,Bursaya Nisan sonu - Mayıs ortası gibi seyahat etmek istiyorum. Yenikapı'danmı gitmemi önerirsiniz yoksa Eskihisar (Gebze) tarafından mı ? Fiyatlar ve Motosikletler için feribot sorunu vs varmı bilen arkadaşlar var ise yardımlarınızı bekliyorum...
  6. RJ-94

Motosiklet arıyorum bütçe 5000

Dostlar motosiklet almayı düşünüyorum ama hafif olursa iyi olur. Ağırlar beni çok yoruyor :( İş arkadaşım Mondial 125 MH Drift kullanıyor o tam bana uygun fakat bazı tanıdıklarım mondial alma gibisinden yorum yaptı,Kafam çok karışık :( Yardımcı olun lütfen.. :pale: :pr: :salut:
  7. RJ-94

Merhaba dostlar.:)

Merhaba dostlar,aranıza yeni katılıyorum buralarda yeni olduğum gibi motosiklettede yeniyim. Yani 2 aylık sürücüyüm fazlasıyla acemi sayılırım :) 27 Nisan 1994 , Istanbul Doğumluyum. Istanbulda yaşıyorum,aslen anne tarafından İskeçe'liyim (Yunanistan). Nisan ayında 19 yaşıma...
  8. RJ-94

Ani fren yapan bayan sürücüye arkadan vurdum.

Öncelikle merhaba dostlar,henüz 2 aylık motosiklet kullanıcısıyım yani çaylağım. Herneyse uzatmadan konuya gireceğim, 6 ocak günü İstanbul-Yeşilpınar imamhatip bulvarı diye adlandırılan otoyola bağlantısı olan bir bulvarda yaptım kazayı.3 şeritli yolun en solunu kapatmış 60-70 ile ilerliyordum...