Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bugün emniyetin yanında tüm sigortacıları dolaştım 165den aşağıya bulamadım yaptırdım mecburen ergodan. yaşım 29, hiç kazam yok, 9 senedir ehliyetim var ama bilmem artık.
benim sürem geçenlerde doldu 5 mayısta.öncelikle arkadaşlar adı üstünde zorunlu trafik sigortası trafiğe çıkan her plakalı araç yaptırmak zorunda neden mi?allah vermesin bir kaza durumunda kendinizi ve karşı tarafı belli bir miktarda maddi güvenceye alıyor eğer yoksa kat kat ceza ödeyip mağdur ve suçlu oluyorsunuz kısaca herkes yaptırmak zorunda isteğe göre bişey değil yani.ben kendime gelince motorum 125 lik 2011 model bugun baktım iş bankası 94 tl ye garanti euroka 76 tl yapıyor 2012 yılında 43 tl ye yaptırmıştım ergoisviçre sigortaya. yaptırcak arkadaşlar sigorta acentelerinden bi kaç fiyat alıp öyle yaptırsın fiyat firmaya göre değişmekte yakın zamanda yaptıran varsa paylaşırsa bilgilenelim teşekkürler...