RiddeX kullanıcısının son içeriği

1. RiddeX

navigasyon interkom ve telefon birbirine nasıl bağlicaz yardım lazım

Dostlar merhaba. Navigasyon aldım.Bluethoot özelliği var.Telefon ile sorunsuz bağlanıyor.Teleon interkom ile sorunsuz bağlanıyor.Fakat navigasyon bağlanmak için şifre istiyor ve interkomda bunu girme şansım olmadığı için ikisini birbirine bağlayamıyorum.Şimdi sorum şu navigasyon şire sormasını...
  2. RiddeX

BOL KESEDEN SALLAYANLAR BELGESELİ (!)

Merhaba.Arkadaşlar motosikletimi sattım (R25) belli bir bütçem var.A2 ehliyet ile alabileceğim en yüksek enduro olan TRK502ye yöneldim. Piyasası düşük evet çok satan yok ama adam geçen hafta 33.500tl yazmış(not: 2017 model trk502 sıfırı 27.500tl) extralara 1000 tllik çantayı 4500tl yazmış...
  3. RiddeX

yardım lazım Ehliyet sınıf farkı anlayan baksın lütfen

arkadaşlar merhaba.kawasaki kle 650 almak istiyorum ama izin vermiiyolar :) yardım edin. 95 doğumluyum 250 cc motorumu satıp kle 650 almak istiyorum fakat a ehliyet şart sanırım bu motorda 47 kw olduğu için? sorularım şunlar a2 ile kullanan var mı sıkıntı oluyor mu çevirme de vs? b ehliyet...
  4. RiddeX

Yağ değişimiyle ilgili yardım lazım

Arkadaşlar merhaba. Motorum R25 yamaha.şimdi ben motul 7100 aldm 2 litre 20bin bakımı için kendim deişcem. Filtre 15binde deişmişti o yüzden deişmicem. Direk yağı boşaltıp tamamen sonra eklesem yenisin olur mu? İlla filtreyi çıkarıp takmam gerekiyomu yoksa filtredeki yağda boşalırmı kapağı...
  5. RiddeX

Orta sınıf uzun yol (touring) motosiklet önerisi

Arkadaşlar merhaba. Yeteri kadar motosiklet tecrübem var. R25 ile uzun yollar yaptım fakat ss olması ve yeteri bagaj olmaması nedeni ile bol çanta takabileceğim uzun yolda konforlu az yakan gerektiğinde İstanbul içi kullanacağım bi orta sınıf arıyorum. Marka model önemsizdir. Bütçe 23bin Max...
  6. RiddeX

Kaskı sticker ile kaplama

merhaba,kaskım mat siyah ve üzerinde çizikler var hafif kötü görünüyor bu yüzden kaskı komple küçük sticker larla kaplamak istiyorum 100 tane filan fiyatıda uygun. sipariş vericem tek sorun bu stickerlar yağmurda ne olur yağmurdada kullanıyorum çünkü okula herhangi bi bilgisi olan varsa yorum...

Yeni mesajlar