- Konu Yazar
Merhaba.Arkadaşlar motosikletimi sattım (R25) belli bir bütçem var.A2 ehliyet ile alabileceğim en yüksek enduro olan TRK502ye yöneldim. Piyasası düşük evet çok satan yok ama adam geçen hafta 33.500tl yazmış(not: 2017 model trk502 sıfırı 27.500tl) extralara 1000 tllik çantayı 4500tl yazmış. kardeşim abim canım benim bunun 2018 modeli bile o kadar değil! neyse bugun bi baktım aman allahım o da ne fiyatı arttırmış bide.34.500tl yapmış mesaj yazdım 2 gün önce 33.500dü dedim.adamun cevap aynen kopyalıyorum "Alıcılara indirim yaparız" nee? what? noluyor? Benim mantığım ermiyor alıcılar derken 33.500tl fiyatı gelen adama 34.500 üstünden pazarlık yaptıracak belki 33.500 tlye (çok inidirim yapmış gibi) belki de daha pahalıya satıcak.Tabi adam para kazanmak istiyor diye bilirsiniz ama bu yapılan dolandırıcılıktır benim fikrimce.Sen zaten motosikleti belli bir km kullanmışsın model yılı da geçmiş 2018 olmuş hadi en fazla aldığın fiyata koyup satarsın karını elde etmiş olursun.7bin tl fiyat koymak nedir üstüne! ayrıca yazdığı aksesuarlarda olduğu fiyatta değil! Givi bile o kadar değil. Aklınca bilmeyenlere kelek yapıp 4500 tlyi yutturacak.D,yeceğim o ki böylelerine dikkat edin.Siz siz olun iyice araştırmadan 2.el olayında kimseye güvenmeyin kumar gibidir.Başınız yanar dikkatli olun.yorumlarınızı bekliyorum. belki de ben yanılıyorum yanlışlarımı düzeltmeniz dileğiyle.
Edit: Ben Azerbaycanlıyım en azından bizim ülkemizde buna sahtekarlık denir ticaret denmez.Sizde nasıl bilmiyorum
Edit: Ben Azerbaycanlıyım en azından bizim ülkemizde buna sahtekarlık denir ticaret denmez.Sizde nasıl bilmiyorum