Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son zamanlarda İstanbul' da yolcusu olan motorcuları çok çevirmeye girerken görüyorum. Martı Tag ile taşımacılık yapıp yapmadığını bulmak için çapraz sorguya bile alıyorlarmış. Ayrıca yakın bir arkadaşımdan duyduğuma göre artçın olmasa bile yedek kask taşıdığında "neden yedek kask taşıyorsun?"...
2000 KM de aldığım motoru yaklaşık 5000 km şehir içi işe gidip gelmek için kullandım. Servis bakımlı motor. Servis 10/40 yağ kullanıyordu her zaman. Motoru çok sakin kullanan biriyim. Redline sadece 1 defa görmüştür motor. Motorda üst kapak ve bujinin orada terleme olduğunu fark ettim. Birisinin...
FC-Moto üzerinden 151 Euro luk bir alışveriş yapmak istiyorum. Ürün sepette 336 Euro dan 151 Euroya düşüyor. Ama Türkiyedeki yasalar gereği 150 Euro altında sipariş verebilirim. FC-Moto bana %5 lik bir indirim kuponu sağladı ve onu kullandığımda ürün bedeli sepette 143 Euro ya düşüyor. Şimdi...
Arkadaşlar HJC F70 kask satın almak istiyorum. Ama İstanbulda L beden dışındaki bedenleri bulamadım. Kafamın ölçüsü 56,5 cm ve her iki kaskın bedenlerinin aynı olduğunu düşünüp HJC C70 kaskın M ve L bedenini denedim. M bedenine kafam aşırı zor giriyor ve kafamdan tek başıma çıkartamıyorum. Bunun...
Merhaba arkadaşlar.
Mevcutta MT Targo Shell L beden kask kullanmaktayım. Fakat yaklaşık 4 yıldır kullanmaktayım. Artık yeni kaska geçmek istiyorum.
FC Moto sitesinden aşağıdaki kask modellerini beğendim. Hangisini önerirsiniz? Beden konusunda da sitede yazan ölçülere göre M beden almam gerek...
Son zamanlarda duran trafikte emniyet şeridinden 80 km/h ile giderken arkadan çakarlı araçlar sıkıştırmaya başladı. Duran trafikte aniden durup şeridime yanaşamayacağıma göre 80 km/h ile giderken nasıl yol verebilirim? Ben daha da hızlanınca yine arkamda bitiyorlar ve sapağa geldiğimizde...
Merhaba arkadaslar. RKS Titanic 150-S model motosiklet kullanmaktayim. Geçtiğimiz ay karburator ve depo temizliği yapıldı. Ama uzun zamandır motosiklet rüzgarlı havalarda tam gaz yemiyor. Boğulduğunu hissedebiliyorum. Benzer sorun yaşayıp çözüm bulabilen var mı?
Herkese iyi günler.
Dün gece RKS Titanic 150-S model motosikletim ile eve dönerken ışıklarda durmak için yavaşlamaya ve vites düşürmeye başladım. 4. vitesten 3. vitese düşürdükten sonra hemen arka teker kendini kitledi ve motor hemen olduğu yerde durdu. Neyse ki motordan düşmedim ve motoru...
Merhaba arkadaşlar.Motosikletim 2018 model. İlk tescil tarihi 18.11.2019. Sıfır araçlarda ilk muayene 3 yıl diye duymuştum. Ama muayene geçerlilik tarihi 31.12.2021 yazdığını fark ettim. Normal mi?
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 5 yıldır motosiklet kullanmaktayım. Motosiklet serüvenine Kuba Dragon 50 ile başladım, Kuba Strike 150 ile yükselttim ve şuan RKS Titanic 150-S kullanmaktayım. Artık değiştirmek istiyorum. Bütçem 70.000 - 75.000 TL arası. Bu fiyat aralığında 0 KM Bajaj Pulsar RS 200...
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2.5 yıldır Titanic 150-S kullanmaktayım. Son zamanlarda yağ filtre kapağından yağ sızdırmaya başladı. Conta pek iyi durumda değil. İnternette conta bulamadım. Klingrit conta var şuan. Pek iyi durumda değil. İstanbul'da conta bulabileceğim yaptırabileceğim bir yer...
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1.5 senedir Titanic 150-S kullanmaktayım. Motosikleti geçtiğimiz günlerde 10.000 bakımına soktum. Yağ, filtre değişimi gibi genel şeyler yapıldı. Yağı 1 litre Motul 5100 koydurdum. Eve döndüğümde kendim 200 ml daha ekleyecektim ama farkında olmadan 300 ml eklemişim...
Merhaba arkadaşlar. Titanic 150-S model motosikletim var. Arka freni kampana. Soğuk ve yağmurlu havalarda arka fren çok sertleşiyor. Dokunsam arka fren kilitleyecek gibi oluyor. Bu sorunu çözmenin bir yolu var mı?
Merhaba arkadaşlar. Motosikletime çinden iTracksafe marka takip cihazı aldım. Cihazı bilenler bilir. Cihazın + ve - uçlarını direkt aküye bağladım + kabloya sigorta bağlayıp. Cihaz şuan çalışıyor. Ama araç hareket ettiğinde güvenli bölgeden falan ayrıldığında bildirim vs gelmiyor. Sebebini...