seneler önce yol kenarında güneşte yürüyen adama bakıp üzüldüm ve gideceği yere kadar götürdüm... sonra başka bir zamanda kargo şubesi arayan adamı kargo şubesine götürdüm kapanma saatine yetişemez diye...
şimdi polis durdursa ben onları ücretsiz götürdüğümü söylesem ikna olur mu? gerçi para alsam onu ne ilgilendiriyor?
şimdi yunuslar ve normal polisler ile diyaloglarımız iyi geçiyor ve gayet kafa dengi bir durum söz konusu ama bu trafik polisleri gerçekten sevilecek gibi değil... geçen hafta bir trafik polisi beni durdurdu ve ben durmadım devam ettim mesela... ara yollara sapmadım ve hızımı da arttırmadım, belki arkadan gelirse kavga ederim dedim ama gelmedi...
ben sinir hastasıyım, geçenlerde nezarette kapıya yumruk attım ve elim kırıldı mesela... benim gözüm dönünce akıl sağlığı diye bir şey kalmıyor. nezarete niye girdiğimi anlatmak istemiyorum ama demek istediğim şey bazı insanlar için haksızlığa uğramak ölümden daha kötü olabiliyor.
yani abicim sana ne ben istediğimi taşırım? sana ne hıyar herif! saray yeterince vergi alamıyor diye beni mi emcüklemeye çalışıyorsun? kaybolup gitsinler... çıldırtıyorlar insanı.
başka ülkelerde korsan taksi diye bir tabir yok ki yani? isteyen istediğini alıp ister bedava isterse parayla götürür size ne oğlum? taksiciler para kazanacak diye ve saray vergi emcükleyecek diye ben size hesap vermek zorunda mıyım?
Yaptığın insanlık davranışları güzel örnekler.
İnsanlık yaptığın için tabi ki kimse hesap soramaz.
Dostum kimseyi sevmek zorunda değilsin.
Ama yazılar da çelişkili

Polis durdurdu durmadın kavga etmek için.
Yahu her şey tamamsa kavgaya ne gerek var.
Yapsın kontrolü.
Göster evrakları diyalog kurma bitti mi işin de yoluna bak.
Kavgadan daha mantıklı fikrimce.
Gözaltında sinirlendiysen kolunu kırma.
Kapıları yumruklama sana faydası yok.
Savcıya çık karakol memurlarından şikayetçi ol.
Diyeceksin ki adalet yok.
Yok diye sesimiz çıkmasın mı?
Vatandaş , memur , işci , emekli farketmez.
Senin düşüncen saray için seni emcüklüyorlar.
Hükümetler geçicidir.
Her meslekte var maalesef işgüzar.
Polis, asker, doktor, öğretmen , mühendis , kurye , tamirci , aşcı fark etmiyor.
Doktora neden aynı testi istedin diye sorup kaçmıyorsan uygulamadan da kaçma

Kimse yanlış anlamasın görevini kötüye kullanıp üniformaları ile üstünlük taslamaya çalışanları savunan yok.
Ama işini düzgün yapanları da vergi emcükleme diye zan altında bırakmaya da gerek yok.
Şuan da sayesinde saraylarında rahat oturan insanlara Atamızın güzel bir sözü.
Herkesin polisi kendi vicdanıdır..