Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar dün Saat 4 Sularında İnternet kafeden Arkadaşlar abilerle oyun oynuyorduk ve Eve gitmeye koyduldum Sağolsun Belediyemiz Çok temiz ve Dikkatli çalıştığı için Bütün Yolu sokakları heryeri Göl yapmışlar Ufak bir gaz açma sonucu motor altımdan kaydı ve savruldum 5 10 metre sürüklendim Alt...
Selamlar otopark kullandığım ve disk kilidim olduğu için 'HİÇ KULLANMADIĞIM' Securage 10x200mm Motosiklet Zincir Kilit (10mm) Zincirim için Motosiklet sehpası arıyorum İstanbul içi takas edebilicek arkadaş var ise çok memnun kalırım Teşekkürler saygılar.
Selamlar otopark kullandığım ve disk kilidim olduğu için 'HİÇ KULLANMADIĞIM' Securage 10x200mm Motosiklet Zincir Kilit (10mm) Zincirim için Motosiklet sehpası arıyorum İstanbul içi takas edebilicek arkadaş var ise çok memnun kalırım Teşekkürler saygılar.
Selamlar Şuan sadece Zincir yağı ve Zincir yağı temizleme ve Tabikide wd-40 kullanıyorum Motul sizden Ufak bakımlar için öneriler istiyorum lütfen önerdiğiniz aletleri bilgileri ile yazınız teşekkürler
Merhaba Yamaha R25 im için gömme sinyal takmayı düşünüyorum 12 Binde Fakat gömme sinyalı kendim bilmediğim için 15 Bin bakımında yetkili serviste taktırmayı düşünüyorum fakat boşuna param gitmesin diye sizlere sormak istedim Gömme sinyal taktırdığımda Garanti iptal olurmu teşekkürler.
Merhaba yaşım 19 Yamaha R25 Abs aldım 2017 olarak kayıtlı 'Ama 2018 2017 üretimli olarak yazıyor onlarda' birkaç sitede sigorta baktım bazıları 1000tl çıkarken bazıları 500tl çıkıyor sizden ricam kaç para çıkar 'Bu arada ehliyetim yok :)olmaması fiyat farkına yansıyormu birde sigorta yaptırmadan...
Merhaba 2 ci el R25 Almayı planlıyorum param hazır ekipmanlarım hazır fakat 2018 Almayı düşünüyorum önde abs olmasından dolayı sizce sadece abs olduğu için alınırmı veya 2018 R25 in alt modellerine göre daha çok + sı mevcut mu verilen 2-3 bin Farka değer mi?
Merhaba kask alıcağım Marushin 777 NX Tiger almayı planlıyorum fiyatı diğer kasklar arasında daha ucuz ve fiberglass Daha önce kullanmış olan var ise şikayetlerini yazabilirmi alınırmı veya o kask fiyatına daha güzel bir kask alınırmı
Fiyatı 800tl