reso35 kullanıcısının son içeriği

1. R

arkadaşlar bu motor alınırmı bu fiyata

slm sahibinden.com da gezerken ilanlarda ybrye baktım güzel hoş görünüyo sizden yorum bekliyorum bu motor alınırmı alınmazmı diye http://www.sahibinden.com/sahibinden_satilik-02WQQaXQQ22109265WQQpXQQdisplayitem 2250 y e indirdi en son
  2. R

yamaha YBR 125 TEMİZ SİYAH 2006 ÜSTÜ

slm 2006 2008 model siyah km si az fiyatı 2500 u geçmeyecek şekilde ybr arıyom sadece izmirden arıyorum saygılar
  3. R

Kuba Motor KH125-12D mi 2.el ybrmi

sllm arkadaşlar kubanın bu modeli hoşuma gidiyo sıfır fiyatıda 2940.iikinici el ybr de 2500 2600.kararsızım ikisinin arasında.arkadaşıma sordum bu modeli yüksek devirlerde tireşim oluyo dedi.bayisine sordum bunu dedi aynen Motor da yüksek devirde de vibrasyon yoktur.İncelemek için ümraniye...
  4. R

Ybr fiyatları ne zaman düşer

temiz bakımlı siyah 2007 model ybr arıyorm 2250 2500 tl arasında
  5. R

cup modellerine tubless lastik ne kadar..

tubless lastik mi iyi yokssa iç lastik mi?fiyatı ne kadar dır tublessin
  6. R

RUHSAT+PLAKA masraf sıfır motorsiklette

arkadaşlar ruhsat+plaka ne kadar maliyeti.0 km motorsiklet için
  7. R

modesa hastası olan kişiyiyim acl yardım????????

slm arkadaşlar modesa alcam bu hafta ben artık dayanılmıyo motorsuz gezmeye a2 ehliyetim yok B sınıfı var.ben 125 lik motoru manisadan getirebilirmiyim sürerek sorun yaşanırmı polislerle ceza ve mooturu kaptırma olayı olurmu bilgilendirebilcek arkadaşları bekliyorum
  8. R

modenas modesa çin malımı???

..........
  9. R

slm ben izmirli reşo yeni katıldım aranıza.

Yamaha ybr hoşuma gidiyor asya 110 ft ler iyi mondial 110 ft hoşuma gidiyo 2 milyarı geçmeyecek motor almak istiyorum yardımcı olursanız seviniirm sizce hangisini alayım yada sizin bi fikriniz varmı
  10. R

slm arkadaşlar yeni katıldım aranıza motor alcamda yardımcı olurmsunuz

Yamaha ybr hoşuma gidiyor asya 110 ft ler iyi mondial 110 ft hoşuma gidiyo 2 milyarı geçmeyecek motor almak istiyorum yardımcı olursanız seviniirm sizce hangisini alayım yada sizin bi fikriniz varmı

Yeni mesajlar