Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm sahibinden.com da gezerken ilanlarda ybrye baktım güzel hoş görünüyo sizden yorum bekliyorum bu motor alınırmı alınmazmı diye http://www.sahibinden.com/sahibinden_satilik-02WQQaXQQ22109265WQQpXQQdisplayitem 2250 y e indirdi en son
sllm arkadaşlar kubanın bu modeli hoşuma gidiyo sıfır fiyatıda 2940.iikinici el ybr de 2500 2600.kararsızım ikisinin arasında.arkadaşıma sordum bu modeli yüksek devirlerde tireşim oluyo dedi.bayisine sordum bunu dedi aynen Motor da yüksek devirde de vibrasyon yoktur.İncelemek için ümraniye...
slm arkadaşlar modesa alcam bu hafta ben artık dayanılmıyo motorsuz gezmeye a2 ehliyetim yok B sınıfı var.ben 125 lik motoru manisadan getirebilirmiyim sürerek sorun yaşanırmı polislerle ceza ve mooturu kaptırma olayı olurmu bilgilendirebilcek arkadaşları bekliyorum
Yamaha ybr hoşuma gidiyor asya 110 ft ler iyi mondial 110 ft hoşuma gidiyo 2 milyarı geçmeyecek motor almak istiyorum yardımcı olursanız seviniirm sizce hangisini alayım yada sizin bi fikriniz varmı
Yamaha ybr hoşuma gidiyor asya 110 ft ler iyi mondial 110 ft hoşuma gidiyo 2 milyarı geçmeyecek motor almak istiyorum yardımcı olursanız seviniirm sizce hangisini alayım yada sizin bi fikriniz varmı